13 Μαρτίου 2018

Ο ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ Ή Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΟΥ ΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ; Κασιμάτη: Η κυβέρνηση να αποτιμήσει και τις ευθύνες της ΕΠΟ


Συνεχίζεται το παραμύθι ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει την ΕΠΟ και τη διαιτησία... το είδαμε από όσα έκανε και έγραψε ο Αρετόπουλος και ο Κομίνης που αρχικά κατακύρωσε το γκολ και μετά το ακύρωσε για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα! Αλλά τι περιμένεις όταν έχει περάσει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ πέρσι στο κύπελλο είναι οφσάιντ (που είναι) αλλά κανείς δε λέει ότι 3 δευτερόλεπτα πριν έχει γίνει πέναλτι υπερ του ΠΑΟΚ που δεν δόθηκε

Με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα έκτροπα της Τούμπας και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα τις δύσκολες αποφάσεις που έχει προαναγγείλει 

Τις μεροληπτικές αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ αναδεικνύει ως αιτία για τα χθεσινά έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας η κυρία Νινα Κασιμάτη αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το έργο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την ΕΠΟ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση της στο Facebook από το Παρίσι που βρίσκεται για εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης γράφει:

« «Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει»....
Στα διεθνή ΜΜΕ αναφέρεται και η απόφαση - εξάμβλωμα της αθλητικής «δικαιοσύνης» με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ίσως αυτή να εξηγείται από τα χθεσινά έκτροπα στην Τούμπα για τους ενδεχόμενους τρόπους ή την πίεση υπό την οποίαν ελήφθη.

Η εξαχρείωση που συνιστά η εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο με όπλο ενώπιον όλων, συμπυκνώνει τη χαμένη τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πολιτεία πρέπει να πάρει άμεσα τις δύσκολες αποφάσεις που προανήγγειλε, αφού πρώτα αποτιμήσει, υπό το φως των διαδοχικών γεγονότων, και το έργο της ΕΠΟ για την εξυγίανση του πρωταθλήματος».

Xρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ