11 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Κατακύρωσαν και μετά ακύρωσαν γκολ του ΠΑΟΚ-Τσίκινης: "Το γκολ του ΠΑΟΚ πρέπει να μετρήσει


[Ο Βαρούχας λέει επίσης ότι το γκολ μετράει ενώ ο Βασιλάκης στην ΕΡΤ λέει ότι είναι οφσάιντ-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Και τέλος πάντων το θέμα δεν είναι οφσάιντ ή όχι αλλά το ότι ο επόπτης κατακυρώνει το γκολ, με κατεβασμένη σημαία τρέχει προς τη σέντρα και μετά από διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ αλλάζει άποψη... πρωτοφανή πράγματα και όλα τα άλλα για μούκα ή όπλα του μπούφου Σαββίδη είναι να 'χαμε να λέγαμε]


-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23:45: Τελικά ο παρατηρητής του αγώνα ανακοίνωσε ότι το ματς διεκόπη οριστικά... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΕΛΗΞΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ 1-0 ΑΦΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ!


-Εισβολή Σαββίδη ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ στη ζώνη (θα σκοτωθείς ρε μπούφε που ανάθεμα κι αν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις), ζητούσε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν-Πέσαν όλοι απ' τα σύννεφα αφού είναι ο πρώτος που οπλοφορεί
-Ο αρχηγός Βιεϊρίνια προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σαββίδη και τους συμπαίκτες του

Ο Βαρέλα σκόραρε στο 90ο λεπτό του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με τον βοηθό του Κομίνη να μη σηκώνει τη σημαία του οφσάιντ και να τρέχει προς τη σέντρα. Μετά από καμιά 10 μέτρα τον σταμάτησαν οι παίκτες της ΑΕΚ και μετά από 3 λεπτά διαμαρτυριών ο επόπτης άλλαξε γνώμη και είπε ότι ήταν οφσάιντ με τον διαιτητή Καμίνη να ακυρώνει το γκολ σαν οφσάιντ του Μαουρίσιο.



Ο Ηρακλής Τσίκινης, που παρακολουθεί το ντέρμπι από το Σπίτι της 24MEDIA, έκανε το δικό του σχόλιο για τη φάση: "Απίστευτα δύσκολη φάση. Ο Μαουρίσιο δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, δεν ακουμπάει την μπάλα. Το γκολ πρέπει να μετρήσει.".

O κανονισμός για το οφσάιντ: Ένας παίκτης που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τιμωρείται μόνο εάν την στιγμή που η μπάλα αγγίξει ή μεταβιβαστεί από έναν συμπαίκτη του, αυτός συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, κατά την άποψη του διαιτητή, με το να:

• επηρεάζει το παιχνίδι ή
• επηρεάζει έναν αντίπαλό του
• αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος στην θέση αυτή


Δείτε τη φάση:


Βαρούχας: «Το γκολ του ΠΑΟΚ είναι κανονικό και έπρεπε να μετρήσει»

Ξεκάθαρη θέση για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ πήρε ο Παναγιώτης Βαρούχας που υποστήριξε πως αυτό θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς, ο Μαουρίσιο δεν προσπαθεί να κάνει καμία συμμετοχή στη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Το γκολ πρέπει να μετρήσει γιατί ο Μαουρίσιο δεν προσπαθεί να κάνει καμία συμμετοχή στη φάση, ούτε να παρενοχλήσει τον Μπάρκα στην προσπάθειά του να αποκρούσει. Ανοίγει τα πόδια του για να περάσει η μπάλα… Ο Μαουρίσιο είναι πίσω από τον Μπάρκα όταν εκείνος προσπαθεί να αποκρούσει. Δεν είναι δίπλα ή μπροστά, ώστε η παρουσία του να τον επηρεάσει. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει, αν και η φάση είναι δύσκολη…».

Βασιλάκης: Σωστά ακυρώθηκε το γκολ

Σύμφωνα με τον Περικλή Βασιλάκη, το γκολ που σημείωσε ο Βαρέλα στο 90' του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, σωστά δεν μέτρησε. Αφού ανέλυσε τι αναφέρει ο κανονισμός, από τον καθηγητή διαιτησίας ζητήθηκε να δώσει μια σαφή απάντηση προς τον κόσμο και ανέφερε: "Εγώ θα το ακύρωνα αφού θεωρώ ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ επηρεάζει τον τερματοφύλακα".... τώρα πως τον επηρεάζει ενώ είναι πίσω του και ενώ ο τερματοφύλακας πέφτει κανονικά να αποκρούσει, μόνο ο Περικλής Βασιλάκης το ξέρει


Εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο, ζητούσε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μετά την απόφαση του Κομίνη να μην μετρήσει το γκολ του Βαρέλα και ζητούσε από τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αποχωρήσουν.

Η ακύρωση του γκολ του Βαρέλα από τον Κομίνη έκανε έξαλλο τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος κατέβηκε από τις σουίτες, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τη συνοδεία του, και ζητούσε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να μην συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Βιερίνια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να του πει ότι δεν πρέπει να αποχωρήσουν για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση αλλά ο Σαββίδης έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα.

Αντίθετα κατευθύνθηκε και προς τον πάγκο της ΑΕΚ αλλά τον συγκράτησαν οι πιο ψύχραιμοι και στη συνέχεια πήγε και πάλι προς το μέρος του Κομίνη αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του προς τα αποδυτήρια της Τούμπας.


Ο αρχηγός Βιεϊρίνια προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σαββίδη και τους συμπαίκτες του

Ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, μόλις ο Κομίνης ακύρωσε το γκολ του Βαρέλα στο 90ο λεπτό, ζητώντας από τους παίκτες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Βιεϊρίνια, όμως αρνήθηκε να ακολουθήσει την εντολή του, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλό του πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Του έκανε χειρονομίες να ηρεμήσει, όπως και σε συμπαίκτες του και σε όλους τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έφτασε μέχρι τον Κομίνη φωνάζοντάς του.


Η ΑΕΚ καταγγέλλει σε Κομίνη τρομοκρατία και οπλοφορία Σαββίδη


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, μετέφερε στον διαιτητή καταγγελία της Ένωσης για κλίμα τρομοκρατίες μέσα στο γήπεδο.

Ο Λυσάνδρου επισκέφτηκε το καμαράκι των διαιτητών μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΕΚ, Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου από κοινού να συμμετάσχουν στις διαβουλεύσεις. Σε αυτές ο εκπρόσωπος της Ένωσης προχώρησε σε καταγγελία για κλίμα τρομοκρατίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αναφέροντας την επίθεση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη, την απειλή του όπως υποστηρίζεται από τους Κιτρινόμαυρους προς τον διαιτητή Κομίνη (είσαι νεκρός), αλλά και ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο έχοντας όπλο, δείχνοντας στον ρέφερι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.