24 Μαρτίου 2018

Η άκυρη επιστολή Φρουζή προς Μηταράκη που η Νέα Σελίδα πουλάει για πρωτοσέλιδο

Αηδία έχει καταντήσει το κυνήγι μαγισσών των πληρωμένων μέσων της συγκυβέρνησης, που βγάζουν από τη μύγα ξύγκι για να εκφοβίσουν και να εκβιάσουν αντιπάλους και κοινή γνώμη. Συνεχώς, δε, ξεπερνούν το εαυτό τους.

Τώρα, τα «παπαγαλάκια» του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς ανήσυχα από την παρουσία Μηταράκη στην εξεταστική επιτροπή και τους ασυνήθιστα υψηλούς τόνους που έχει σηκώσει ο βουλευτής Χίου της ΝΔ τις τελευταίες μέρες, είπαν να στείλουν ένα μήνυμα.

«Ανακάλυψαν», λοιπόν, μέσα στην ογκοδέστατη ύλη που κόμματα και δημοσιογράφοι έχουμε καιρό στα χέρια μας, μία επιστολή μιάμισης αράδας, κάτι σαν μήνυμα γραφείου τύπου, και είπαν να βγάλουν λαυράκι συριζουά - πιάτο που τα γίδια πολύ αγαπούν.

Απορίας άξιον είναι γιατί δημοσιεύουν την επιστολή οι συνάδελφοι της ΝΣ, ενώ γνωρίζουν ότι γίνονται ρεζίλι και υπονομεύουν το ίδιο τους το "ρεπορτάζ". Τουλάχιστον, δίνουν δείγμα του πώς λειτουργεί η «ιερά εξέταση» του καθεστώτος - και πού απευθύνεται.

Αξίζει, σε κάθε περίπτωση, να παρατηρήσει κανείς, ότι η σχέση Φρουζή-Μηταράκη είναι τόσο "στενή", που ο πρώτος στέλνει στον δεύτερο το τηλέφωνό του, προφανώς διότι δεν είχαν στο παρελθόν ανταλλάξει ούτε καλημέρα...

Εδώ που τα λέμε, στενότερη είναι η σχέση Μηταράκη-Νέας Σελίδας, αφού η εφημερίδα φιλοξένησε μόλις στο προηγούμενο φύλλο της μακροσκελή συνέντευξη του πρώην Υπουργού. Σύντροφοι, προσοχή. Στις δίκες της Μόσχας θα είχατε βγει συνεργάτες του εχθρού.

(Ίσως για αυτό να έχει αλλάξει πέντε διευθυντές έως τώρα το εν λόγω συριζαϊκό φυλλάδιο προπαγάνδας. Ούτε οι ίδιοι οι δεσμοφύλακες δεν αισθάνονται ασφαλείς σε ένα τέτοιο στρατόπεδο.)


https://meaculpa.gr/politiki/2658-i-akuri-epistoli-frouzi-pros-mitaraki-pou-i-nea-selida-poulaei-gia-protoselido

Δείτε και το πρωτοσέλιδο των ΣΥΡΙΖαίων