12 Μαρτίου 2018

Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ δεν είδαν το όπλο του Ιβάν

Εκτεθειμένος ο υπουργός Άμυνας από τους τραμπουκισμούς του φίλου του

Σε λίγη ώρα συμπληρώνεται ένα εικοσιτετράωρο από την ώρα που ο εκλεκτός της κυβέρνησης, Ιβάν Σαββίδης, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με την συνοδεία μπράβο και έχοντας στην μέση, ένα περίστροφο.


Και ενώ η κυβέρνηση-που ομολογουμένως βρίσκεται σε δύσκολη θέση- προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον σάλο που έχει προκληθεί από την ενέργεια του εκλεκτού της, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος, που συνδέεται με στενή φιλία με τον κ. Σαββίδη, έχει στην κυριολεξία εξαφανιστεί.

Ούτε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλλένα Παπαδοπούλου, έκρινε σκόπιμο να βγάλει δήλωση για τα όσα διαδραματίζονται από χθες το βράδυ.

Ο κ. Καμμένος έχει επιλέξει την αγαπημένη του το τελευταία διάστημα «σιωπή», επενδύοντας στην ασθενή μνήμη των πολιτών. Ωστόσο οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι αν στην θέση του κ. Σαββίδη, ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα μας είχαν κατακλείσει οι ΑΝΕΛ, το Olympia.gr και οι λοιπές μνημονιακές δυνάμεις με «πολεμικά ανακοινωθέντα». Στην περίπτωση του προέδρου του ΠΑΟΚ, απόλυτη απουσία από το γεγονός.

Ο συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, είναι εκτεθειμένος από τους τραμπουκισμούς του φίλου του. Αυτή είναι η πραγματικότητα, η οποία δεν διαφοροποιείται ακόμη κι’ αλλάξει χώρα ο κ. Καμμένος. Οι πάντες γνωρίζουν ότι ήταν ο πολιτικός, που πίστεψε όσο κανείς άλλος τον κ. Σαββίδη.
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kammenos-ke-anel-den-idan-to-oplo-tou-ivan