Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Βολεύουν όσους προλαβαίνουν μέχρι τις εκλογές Αυξήσεις μισθών και προσλήψεις στα ΕΛΤΑΗ διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier προτείνει αύξηση μισθών κατά 14%, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Αντώνη Φειδοπιάστη.

Η προτεινόμενη αύξηση εντάσσεται στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους εργαζόμενους για τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας, σύμφωνα με το skai.gr.


Όπως προκύπτει από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε» και μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικής και Διοικητικής Λειτουργίας, καθώς και τις απόψεις του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και των μελών του αποφάσισε νε εγκρίνει 100 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Όσο αφορά τις προσλήψεις η έγκριση αφορά την πρόσληψη εκατό (100) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης αλλά και να εγκρίνει τις θέσεις εργασίας του προσωπικού παραγωγής ανά ειδικότητα, με βάση το πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του ΕΟΠΠΕΠ και τον Κανονισμό Οργάνωσης και Εσωτερικής Λειτουργίας της Εταιρείας και το καθημερινά εκτελούμενο έργο που διαμορφώνεται από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

- Ασημακοπούλου: Το έχετε κάνει παραμάγαζο ημετέρων

- Παππάς: Δεν μπορείτε να κρύψετε την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων

Με δήλωσή της η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, χαρακτηρίζει τον Νίκο Παππά αποτυχημένο Υπουργό - Καναλάρχη και σύγχρονο Μαυρογυαλούρο.

Τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές ως προσωπικό παραμάγαζο για την πρόσληψη ημετέρων.

Κατέθεσε μάλιστα στον Νίκο Παππά ανακοίνωση και επιστολή εργαζομένων στα "ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές", στις οποίες καταγγέλλουν την τακτική που ακολουθεί η διοίκηση της εταιρείας που έχει οδηγήσει στην πρόσληψη προσωπικού με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, την απαξίωση του τακτικού προσωπικού και την επιλογή στελεχών με βάση κομματικά κριτήρια, καθώς επίσης και τη γενικότερη κακοδιαχείριση του οργανισμού.

Ο Νίκος Παππάς απάντησε ότι «οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων. Η παράταξη της ύφεσης, των απολύσεων και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος δεν κάνει καν προσπάθεια να κρυφτεί.

Όσο για την κυρία Ασημακοπούλου, κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες της σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ».

https://omadaalithias.gr/politiki/ayxiseis-misthon-kai-proslipseis-sta-elta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου