09 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ο Α. Γεωργιάδης εξηγεί γιατί μετέδωσε live στο διαδίκτυο ομιλία της Κωνσταντοπούλου (Video)

Μια διαφορετική από τα συνηθισμένα ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς στο βίντεο πρωταγωνιστούσε… η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέδωσε live την ομιλία της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στα πλαίσια του μοντέλου της Βουλής των Εφήβων στην Παλαιά Βουλή, εκδήλωση στην οποία είχε και ο ίδιος μιλήσει νωρίτερα.

Στην ομιλία της η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «αίσχος» τη σημερινή κοινοβουλευτική δημοκρατία προσθέτοντας ότι «η Βουλή λειτουργεί ως επικυρωτήριο των εντολών των δανειστών και αυτό συμβαίνει με την σφραγίδα μιας κυβέρνησης που εκλέκτηκε εκμεταλλευόμενη τα πρόσημα της αριστεράς».



Μετά τη live μετάδοση ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook προκειμένου να εξηγήσει την κίνησή του αυτή αναφέροντας δύο λόγους:

– Ο πρώτος, διότι όσα λέει τα έλεγε όλα ο Τσίπρας έως το πρώτο εξάμηνο του 2015. Όσοι σπεύδουν τώρα από τον Σύριζα να την λένε τρελή και ακραία απλώς φτύνουν τα μούτρα τους.

– Ο δεύτερος, διότι τουλάχιστον αυτή όσα λέει τα πιστεύει! Έχω βαρεθεί τους υποκριτές του Σύριζα που για λίγους μετακλητούς και μια αποζημίωση ξέχασαν όσα έλεγαν μία ζωή. Τουλάχιστον αυτή τα πιστεύει όσο τρελά και να είναι!