25 Μαρτίου 2018

Μηνύματα από Milwaukee Bucks, Γερμανό Πρέσβη και Τράμπ για την 25η Μαρτίου

Την στενή σχέση και την αγάπη τους για την Ελλάδα επιβεβαίωσαν ακόμα μία φορά οι Milwaukee Bucks, με τις ευχές τους για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με αφορμή λοιπόν την 25η Μαρτίου και την επανάσταση του 1821 ευχήθηκαν μέσα από τον λογαριασμό τους στο facebook.

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ανέφερε το μήνυμα συνοδευόμενο από φωτογραφία του Αντετοκούνμπο με την ελληνική σημαία.



Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Ημέρα εθνικού εορτασμού για την Ελληνική και την Αμερικανική δημοκρατία
Μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος απηύθυνε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της Ελληνικής ΕπανάστασηςΜε μια ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στέλνει μήνυμα προς τους Έλληνες για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

«Μια ημέρα εθνικού εορτασμού για την Ελληνική και την Αμερικανική δημοκρατία» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοινώνοντας την ημέρα ανεξαρτησίας της Ελλάδας.



Ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύει την ανάρτησή του με την Προεδρική Διακήρυξη που υπέγραψε για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Η συγκεκριμένη διακήρυξη, που υπογράφηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια της ετήσιας δεξίωσης που οργανώνεται για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναφέρεται στη διευρυμένη στρατηγική και οικονομική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, αλλά και στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, στην οποία η Αμερική θα είναι η τιμώμενη χώρα.

Το στεφάνι και το μήνυμα του Γερμανού Πρέσβη για την 25η Μαρτίου



Με ένα στεφάνι στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιωτη και μία ανάρτηση στο Twitter η Γερμανία ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελλάδα με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Γερμανός πρέσβης κατέθεσε στεφάνι και στο λογαριασμό της γερμανικής πρεσβείας «ανέβηκε» φωτογραφία με το στιγμιότυπο και σχόλιο: «Χρόνια πολλά στον καλό φίλο και εταίρο μας».


Χρόνια πολλά στον καλό φίλο και εταίρο μας, #Ελλάδα! #25ηΜαρτίου #IndependenceDay #Greece