06 Μαρτίου 2018

Τώρα οι Τούρκοι μας ρίχνουν σφαλιάρες και στο Survivor 2: Βαριά ήττα από τους Τούρκους -Ούτε μια νίκη η Δαλάκα [βίντεο]

Μπορεί στο ελληνικό Survivor να σκίζει, αλλά όταν πάει για... πρωτάθλημα Survivor η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να μην τα καταφέρνει.

Οπως ανακοίνωσε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης, θα διεξαχθεί ένα εσωτερικό Survivor πρωτάθλημα μεταξύ Ελλήνων, Ρουμάνων και Τούρκων.

Θα παίζουν ο άνδρας και η γυναίκα από το ελληνικό, ρουμάνικο και τουρκικό Survivor που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις την περασμένη εβδομάδα.

Ο νικητής του εσωτερικού πρωταθλήματος θα κερδίσει... την οικογένειά του! Συγκεκριμένα η παραγωγή θα φέρει στον Αγιο Δομίνικο την οικογένεια του νικητή ενώ θα δοθεί και κάποιο χρηματικό έπαθλο.

Χθες, πάντως, η ελληνική ομάδα απογοήτευσε αφού ούτε ο Ηλίας Γκότσης, που αγωνίστηκε ως ο καλύτερος άνδρας παίκτης, ούτε η Κατερίνα Δαλάκα κατάφεραν να κερδίσουν.

Οι δύο Έλληνες παίκτες αντιμετώπισαν Τούρκους και Ρουμάνους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο all star Game του Survivor.

Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερε να πάρει καμιά νίκη. Ο Ηλίας Γκότσης πήρε τρεις. Στους  άνδρες κέρδισε ο Τούρκος και στις γυναίκες η Ρουμάνα.