10 Μαρτίου 2018

Survivor 2, άγνωστο περιστατικό: Οταν ο Αγόρου έκλεψε φαγητό από την παραγωγή

Με το ξεκατίνιασμα στην ομάδα των Μαχητών για το φαγητό να κρατά καλά, έρχονται και οι αποκαλύψεις της Ζωής Ανδρνικίδου, η οποία αποχώρησε οικιοθελώς να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στους θεατές, που βλέπουν την ομάδα να τσακώνεται χωρίς ακριβώς να καταλαβαίνουν το γιατί.

Η Ζωή μίλησε χθες στo Survivor Πανόραμα, με αφορμή την επίθεση των Μαχητών στην Μελίνα και στον Ηλία για κλοπή καρύδων:

«Όταν ο Θοδωρής ήταν στο νοσοκομείο, είχαμε μαγειρέψει για όλους φαγητό. Είχαμε αφήσει στην άκρη τη μερίδα του Θοδωρή και την επόμενη μέρα επειδή μάθαμε ότι θα αργήσει να επιστρέψει, ο Νικόλας πήγε και έφαγε τη μερίδα του. Όλο το πιάτο. Μόνος του. Ούτε με τη Ντάρια το μοιράστηκε. Ούτε καν μας ρώτησε.

Όπως και τώρα που ανέφερε ο Θοδωρής πως μια φορά ο Νικόλας είχε βρει φαγητό και τον κατηγορήσαμε ότι το έφαγε, αυτό είχε γίνει στα αγωνίσματα που τα φαγητά ήταν της παραγωγής και έτυχε και βούτηξε ένα ο Νίκος και πήγε και το έφαγε μόνος του. Αλλά εμείς ούτε πήγαμε να το δώσουμε στην παραγωγή, ούτε το κάναμε θέμα για να τον βγάλουμε ότι είναι ο κακός.

Τον είδε κάποιος, δεν θέλω να πω ποιος, αλλά όντως ισχύει, το παραδέχτηκε ο Νικόλας εκτός κάμερας. Θέλαμε να τον προστατεύσουμε και τώρα βγάζουν πρόβλημα για μια καρύδα. Έχουν γίνει τόσα πράγματα. Όπως με τη Ροδάνθη που ήταν άρρωστη και πλάκωσαν η Ντάρια, ο Τέο και ο Νικόλας και έφαγαν το φαγητό της», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου.