12 Μαρτίου 2018

ΦΩΤΟ-Χαμός στο Twitter με τον Ιβάν και το περίστροφο: "Θύμισε Βαρδινογιάννη"


Με τον δικό του, όπως πάντα, μοναδικό τρόπο και από την ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ σχολιάζει ο κόσμος του Twitter την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με περίστροφο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλοι με χιούμορ και άλλοι με εκνευρισμό ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ σχολιάζουν την ενέργεια του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ χθες στον γήπεδο της Τουμπας στον αγώνα με την ΑΕΚ. 

Κάποιοι θυμίζουν βέβαια ότι το να κυκλοφορεί με το περίστροφο στη γήπεδο ήταν η αγαπημένη σηνήθεια του Γιώργου Βαρδινογιάννη αλλά αυτός είναι "Καπετάνιος" ενώ ο Σαββίδης "μαφιόζος". Να θυμίσουμε εδώ ΄τι ο Βαρδινογιάννης το 1992 κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και κραδαίνοντας το περίστροφο κατευθύνθηκε στη Θ13, το έβαλε στη θήκη και σκαρφάλωσε τα κάγκελα προκειμένου να βρει κάποιον που τον έβριζε, ενώ το 1985 είχε τραβήξει περίστροφο απειλώντας τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Τορίνο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 2 χρόνια αποκλεισμό πό τα γήπεδα. 


Φυσικά ποτέ δεν κατηγορήθηκε και τη μόνη φορά που πήγε στο δικαστήριο επειδή απείλησε με το περίστροφο κάτι οικοδόμους, αθωώθηκα και οι οικοδόμοι έφαγαν 40 μέρες φυλακή


Δείτε τι γράφουν οι χρήστες του Twitter

«Νταξ, μπήκε με το όπλο ο Σαββίδης πως κάνετε έτσι; Το χρησιμοποίησε; Κι αν ήρθε στο γήπεδο κατ’ ευθείαν απ τη δουλειά;», γράφει ο χρήστης Captain Beerheart.

«… να βλέπεις ποδόσφαιρο, να λέει ο σχολιαστής καλή εκτέλεση και να μην ξέρεις αν μιλάει για φάουλ ή ο Σαββίδης καθάρισε κανέναν … #paokaek», γράφει ο χρήστης Akys.