24 Απριλίου 2018

Γρίφος για δυνατούς λύτες το θρίλερ του διπλού φονικού - Ο 15χρονος γιος, τα μαχαίρια, τα ρούχα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζευγαριού - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ανακριτικές αρχές που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο, θα ζητήσουν νέες συμπληρωματικές καταθέσεις από συγγενείς και φιλικά πρόσωπα του άτυχου ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, η κατάθεση του 15χρονου πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη νομική υπηρεσία της Λευκωσίας, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν α) η λήψη επιπρόσθετων καταθέσεων, β) τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε μαχαίρια και ρούχα που παραλήφθηκαν από την κατοικία του άτυχου ζευγαριού, γ) η διακίνηση των τραπεζικών λογαριασμών των δύο θυμάτων.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1


Από την άλλη πλευρά ιατροδικαστής εξέτασε τον ανήλικο καθώς φέρει μώλωπες στο αριστερό του χέρι. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ANT1 οι Κυπριακές αρχές δηλώνουν πως αν τα κομμάτια της υπόθεσης μπουν στη σωστή θέση, τότε πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος.

Παράλληλα, η κατάθεση του ανήλικου δεν αποκλείεται να τους ρίξει φως σε συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία είναι: α) που βρίσκεται το μαχαίρι του φόνου; β) πότε διαπράχθηκε η διπλή δολοφονία; γ) ποιοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι; δ) πόσοι ήταν οι δράστες;

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1