03 Απριλίου 2018

Υπόθεση θανάτου 44χρονης Ειρήνης: Νέο στοιχείο ανατρέπει τα δεδομένα

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν ανήκε στην Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το αντικείμενο αυτό ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο πιθανόν να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της άτυχης γυναίκας και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.

«Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ταουξής σημειώνοντας ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και νέος πραγματογνώμονας που θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο και στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 44χρονη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη πρόσθεσε ότι με τη συνδρομή του πραγματογνώμονα αυτού αλλά και του νέου στοιχείου που βρέθηκε, θα μπει και το τελευταίο παζλ στον θάνατο της 44χρονης.