10 Απριλίου 2018

Η Ελισάβετ ενοχλείται από τον ήχο ενός ελικοπτέρου και τον συγκρίνει με τον Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο]

Ένα αστείο για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής για τη βρετανική τηλεόραση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ξενάγησε τον δημοσιογράφο και φυσιοδίφη Ντέιβιντ Ατένμποροου στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ για ένα ντοκιμαντέρ του ITV, με τίτλο «ο Πράσινος Πλανήτης της Βασίλισσας».

Η Ελισάβετ, που έχει σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήσει από το προσωπικό να σταματήσει τη χρήση του πλαστικού, αφότου παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου για την απειλή του πλαστικού στους ωκεανούς μας, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εγκάρδια με το συνοδό της.

Σε ένα σημείο, η συνομιλία τους διακόπτεται από τον ήχο ενός ελικοπτέρου. Τσατισμένη, η βασίλισσα κάνει την εξής παρατήρηση: «Γιατί πάντοτε κάνουν γύρω-γύρω όταν θέλεις να μιλήσεις; Ακούγεται σαν τον Πρόεδρο Τραμπ ή τον πρόεδρο Ομπάμα».



Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να κάνει μια επίσημη εμφάνιση αυτό το φθινόπωρο στη Μεγάλη Βρετανία και το προεδρικό ελικόπτερο έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για καταστροφή του βασιλικού γρασιδιού.