21 Απριλίου 2018

ΚΑΡΤΑ ΣΟΚ! Κρυφή δημοσκόπηση δείχνει μονοψήφιο ΣΥΡΙΖΑ και εξαφανίζει τους ΑΝΕΛ


«Παραδόθηκε στον Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο και επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξαφανίζεται από τον εκλογικό χάρτη. Νέα Δημοκρατία και αντιμνημονιακά κόμματα (Λαφαζάνης, Κω.λου, Βαρουφάκης, Ανταρσυα) τον συνθλίβουν και μοιράζονται τα ιμάτια του.

Στη διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει πλέον οροφή στα ποσοστά του αφού όχι μόνο δεν μπόρεσε να «αρπάξει» από το ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί πλέον τη δεύτερη θέση αλλά χάνει και στα κόμματα αριστερά του, καταλήγουν στο Μαξίμου μετά και την χθεσινή κρυφή δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olympia.gr, η ΝΔ αποσπά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους αναποφάσιστους από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους ψηφοφόρους του κέντρου που στρέφονται μαζικά υπέρ της.

Η διψήφια διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα είναι πλέον μη αναστρέψιμη με τη ΝΔ να έχει καλύτερες προοπτικές για διαφορά ακόμα και 20% καθώς έχει μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων και τους ΑΝΕΛ να μην υπάρχουν καν στη δημοσκόπηση καθώς αποτελούν λιμάνι αναχώρησης προς τη ΧΑ, πολλών δυσαρεστημένων ψηφοφόρων τους.»

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ dexiextrem; ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ:

Κρυφή δημοσκόπηση εξαφανίζει το ΠΑΣΟΚ 

Παραδόθηκε σε μεγάλο κόμμα της αντιπολίτευσης το Σάββατο και επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη πτώση του κινήματος Αλλαγής το οποίο εξαφανίζεται από τον εκλογικό χάρτη. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ το συνθλίβουν και μοιράζονται τα ιμάτια του.
Στη διαπίστωση ότι η ΝΔ έχει πιάσει πλέον οροφή στα ποσοστά της με ότι μπόρεσε να «αρπάξει» από το ΠΑΣΟΚ που οδηγείται πλέον εκτός Βουλής, καταλήγουν στον οδό Πειραιώς μετά και την χθεσινή κρυφή δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olympia.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά μεγαλύτερο ποσοστό από τους αναποφάσιστους από ότι η ΝΔ αλλά και από τους ψηφοφόρους του κέντρου.

Η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα είναι πλέον στα όρια του στατιστικού λάθους με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει καλύτερες προοπτικές καθώς έχει μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων και τους ΑΝΕΛ να βάζουν πλώρη για υψηλότερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές, καθώς αποτελούν λιμάνι πολλών δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της ΝΔ.