14 Απριλίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Εκπομπή στην ΕΡΤ παίρνει ο Αρβανίτης-ΒΙΝΤΕΟ

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, νέα εκπομπή ξεκινά πολύ σύντομα στην ΕΡΤ, τα μεσημέρια 1 με 3, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με κεντρικό παρουσιαστή τον Κώστα Αρβανίτη.

Ο δημοσιογράφος επιστρέφει στην ΕΡΤ, στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, μετά το πέρασμά του από τον 105.5 Στο Κόκκινο και την 24 Media.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που αποκάλεσε "μαλάκα" τον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Αυτόν τώρα θα τον πληρώνουμε μέσα από το τέλος της ΕΡΤ.

Το βίντεο:



Όταν ως διευθυντής του σταθμού Στο Κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε "εκβιαστές" τους εργαζόμενους:



Τέλος μην ξαχνάμε και τους διορισμούς του Κ. Αρβανίτη: Την σύζυγό του Ζηνοβία Συρίβλη, η όποια ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου, καθώς και την κόρη του Αφροδίτη Βογιατζόγλου, η οποία βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο ΦΕΚ του διορισμού της, η σύζυγος του κ. Αρβανίτη αναφέρεται με το πατρικό της όνομα και μόνο οι γνωστοί του ζευγαριού μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, που εως Τζίνα Βογιατζόγλου ειχε διατελέσει στο παρελθόν διευθυντρια ΕΡΑ 5.

Ο ίδιος απάντησε ότι η σύζυγος του που είναι συνταξιούχος διέκοψε τη σύνταξη της για να βοηθήσει σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, χωρίς δηλαδή να έχει διοριστεί. Για την κόρη της συζύγου του σημειώνει ότι δεν εργάζεται σε κανένα υπουργείο αλλά δούλεψε σε συγκεκριμένη δουλειά για ένα δίμηνο που πλέον έχει παρέλθει.

https://omadaalithias.gr/politiki/ekpompi-stin-ert-pairnei-o-arvanitis