Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ακόμη και οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 τα έχασαν με το Game of Love -«Πρόκειται για γελοιότητα»To Power of Love φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή... Τα ερωτικά ριάλιτι έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης και προκαλούν αναταράξεις.

Ηδη εδώ και λίγες ημέρες από τον ΑΝΤ1 προβάλλεται το Game of Love το οποίο είναι τόσο άγριο που προκαλεί την αντίδραση και των παρουσιαστών του καναλιού.

Πρώτος πρώτος αντέδρασε ο Αντώνης Κανάκης και όλη η παρέα του, οι οποίοι χθες επανήλθαν λέγοντας ότι πρόκειται για ένα γελοίο πρόγραμμα.

«Έχουμε …εκτιμήσει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε έτσι ένα μικρό απόσπασμα(…) Σε σατιρικό πλαίσιο δεν χωράει να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το original. Είναι πράγματα, όπου σηκώνεις τα χέρια ψηλά, τι άλλο να κάνουμε; Πραγματικά, το βλέπουμε και λέμε “τι γελοίο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο”», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.


Η δε Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι έχει βάλει όρο ούτε πλάνα να παίζουν αλλά ούτε και να συζητούν στην εκπομπή της για το Game of Love.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου