16 Μαΐου 2018

ΛΑΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80! Δανέλλης: Δεν πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική ως ακροδεξιά ΝΔ

Νέους πονοκεφάλους δημιουργεί στην κεντροαριστερά και στο Κίνημα Αλλαγής, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Μετά την κριτική που άσκησε προ ημερών στην Φώφη Γεννηματά για το μήνυμά της να μπει τέρμα στην εσωστρέφεια, ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνώ με πάρα πολλά, όμως δε θεωρώ ότι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική δεξιά έως και ακροδεξιά ΝΔ, με ένα ανύπαρκτο κέντρο» είπε στον Γ. Πρετεντέρη στο ραδιόφωνο protohema.

Ο κ. Δανέλλης αναφερόμενος στη ΝΔ, δήλωσε ότι δεν είναι είναι ακροδεξιά στο σύνολό της, αλλά «οι επιλογές οι πολιτικές και η έκφραση τείνουν προς τα εκεί».

Σε ερώτηση για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές απάντησε στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή τον Οκτώβρη του ΄19: «Είμαι κατά των εκλογών αυτή τη στιγμή, διότι δεν μου φέρνουν τίποτα θετικότερο, ενώ μου δημιουργούν νέα και πολύ μεγαλύτερα και δυσεπίλυτα προβλήματα και βεβαίως εκτροχιάζουν όλη αυτή την υπόθεση που έχει ανοιχτεί, που έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες μπροστά της» είπε.