16 Μαΐου 2018

Τον γαύρο Ντίμα και τον γνωστό Χιμένεθ παίρνει ο Πατριάρχης του ελληνικού βόλεϊΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ με τον Γιώργο Σαββίδη ουσιαστικά να γνωστοποιεί την απόκτηση του Ντίμα Φιλίποφ, ενώ πολύ κοντά είναι και ο Χαβιέ Χιμένεθ.

Έντονη η σημερινή ημέρα όσον αφορά τα μεταγραφικά στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν με το... καλημέρα πως θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Αρχικά ο Γιώργος Σαββίδης με αναρτήσεις του ουσιαστικά γνωστοποίησε την απόκτηση του Ντίμα Φιλίποφ, ενώ πολύ κοντά είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και τους... ασπρόμαυρους ο Χαβιέ Χιμένεθ.

Ο Κουβανός ακραίος που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φίλους τους «δικεφάλου» ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τους κυπελλούχους προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία το 2015 κατέκτησε το νταμπλ και την επόμενη χρονιά το πρωτάθλημα. Ο Χιμένεθ φέτος αγωνίστηκε την Αργεντινή και την Όμπρας, ενώ πέρσι στην Ιταλία και την Μολφέτα. Στην Αργεντινή μάλιστα κατέκτησε και το Κύπελλο.

Φωτογραφία με νόημα του Σαββίδη για Φιλίποφ! 

Ο Γιώργος Σαββίδης ανάρτησε στο Instagram του φωτογραφία με νόημα για τον Ντίμα Φιλίποφ, δείχνοντας πως μπορεί να προκύψει deal με ΠΑΟΚ!

Ο Ντίμα Φιλίποφ είχε προσύμφωνο με την γαλλική Αραγκό Ντε Σετέ, ωστόσο ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε να βάλει... φωτιά με ένα ποστάρισμά του στο Instagram. Ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον Φιλίποφ με την λέξη: «Λέτε;». Έτσι άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία του έμπειρου αθλητή με τον ΠΑΟΚ.

Το προχώρησε ακόμα περισσότερο ο Σαββίδης

Λίγη ώρα πιο μετά ο Γιώργος Σαββίδης το προχώρησε ακόμα περισσότερο καθώς ανέβασε νέα φωτογραφία με τον Ντίμα Φιλίποφ αλλάζοντας τον αριθμό του διεθνή πασαδόρου στο instagram από 7 σε 4, δείχνοντας πως η σπουδαία αυτή μεταγραφή έχει σχεδόν κλείσει. Μένει να δούμε τι θα γίνει με την Αράγκο, αν και αν κρίνουμε από τις σημερινές φωτογραφίες του Σαββίδη η απόκτηση του Φιλίποφ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.



Άντε να δούμε τι θα λέει ο Τάκης τώρα...