16 Μαΐου 2018

«Survivor 2»: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι ομάδες (Video)


Δαλάκα-Τσίλης κατά Παπαργυρόπουλου -Τον «αδειάζουν» και η παραγωγή τους επιβεβαιώνει 

Οι ομάδα των διάσημων κέρδισε για πρώτη φορά μετά την ένωση του Survivor.

Η χαρά της Δαλάκα ήταν μεγάλη, αφού το έπαθλο επικοινωνίας ήταν κάτι που ήθελε πολύ, αφού έχουν να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πολύ καιρό.

Η Εύη Σαλταφερίδου ως πρώην διάσημη, ήθελε να μιλήσει και εκείνη με την οικογένειά της και όταν έχασαν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Νάσος και Τσεπάνης!

Τον συνεπήρε ο ενθουσιασμός τον Κώστα Τσεπάνη και παραλίγο να δημιουργήσει… θερμό επεισόδιο! Ο παίκτης των Διασήμων κέρδισε πόντο για την καινούρια του ομάδα και θεώρησε καλό να ουρλιάξει προκλητικά προς τη μεριά Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Ο Νάσος που δεν μπαίνει σε καβγάδες και δεν απαντάει σε τέτοιου είδους προκλήσεις ούτε καν κατάλαβε τι έγινε!
Πάνος Θεοδώρου και Ηλίας Γκότσης όμως… «ανέβασαν» θερμοκρασία και κοιτούσαν έντονα στον πάγκο των Διάσημων!

Ο Κώστας Τσεπάνης, που τόσα επεισόδια, στόμα είχε και φωνή δεν είχε, το κατάλαβε και άρχισε να φωνάζει τον Νάσο και να του δείχνει το στήθος του!

Πάνος Θεοδώρους και Ηλίας Γκότσης που είχαν «ανεβάσει» θερμοκρασία με το σκηνικό μπήκαν μπροστά στον Παπαργυρόπουλο και του απαγόρευσαν να απαντήσει: «Μην μιλάς! Είναι προκλητικοί! Δεν είδες τι σου έκανε;» του είπαν…

Αρνητικά απάντησε ο Νάσος… Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα και η Εύη Σαλταφερίδου! «Δεν μας νοιάζει! Δεν πειράζει! Ας κάνουν ότι θέλουν! Παιδιά, ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει» είπε η πρώην παίκτρια των Διασήμων…

Ο Ηλίας Γκότσης θέλησε να τελειώσει το σκηνικό και έκοψε τη συζήτηση στους συμπαίκτες του!

«Πάνω στην ένταση βγαίνουν κάποια πράγματα» δήλωσε ο Νάσος ως η απόλυτη φωνή της λογικής και «έκοψε» την φόρα στους υπόλοιπους που ήταν έτοιμοι για μανούρα!



Δαλάκα-Τσίλης κατά Παπαργυρόπουλου -Τον «αδειάζουν» και η παραγωγή τους επιβεβαιώνει 

Η καλή διάθεση και το χαμόγελο του Νάσου Παπαργυρόπουλου δεν άρεσε καθόλου στους παλιούς του συμπαίκτες Κατερίνα Δαλάκα και Γιάννη Τσίλη.

Η Κατερίνα Δαλάκα, σε δηλώσεις της στην κάμερα, μίλησε για συγκεκριμένα περιστατικά, όπου ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδειχνε να μην είναι μέλος της ομάδας τους. Μάλιστα, η παραγωγή έδειξε τα σχετικά αποσπάσματα.

«Προσωπικά εμένα με παραξένεψε η αντίδραση του Νάσου στο κλείσιμο του αγωνίσματος, που ανέφερε ότι πρώτη φορά χαμογελάει από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο το ανέφερε αυτό από τη στιγμή που και η προηγούμενη ομάδα μεταξύ μας ήμασταν όλοι καλά. Δεν υπήρχαν διαφωνίες», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης.

«Πληγώθηκα αρκετά από τη συμπεριφορά του Νάσου, διότι είδα ένα άλλο άτομο από αυτό που είχα γνωρίσει. Όσο ήμασταν στην ίδια ομάδα ήταν εξαφανισμένος μόνιμα στα βράχια, απομονωμένος. Και από την ένωση και μετά έκανε παρέα μόνο με τους Μαχητές. Τον τελευταίο καιρό στον πάγκο προσπαθούσα όλους να τους εμψυχώσω, να τους ξεσηκώσω και ο Νάσος ήταν παραδομένος. Δεν είχε πάθος όπως στις αρχές. Τώρα είδα ένα άλλο άτομο, χαρούμενο, ευτυχισμένο, να φωνάζει στον πάγκο. Με στεναχώρησε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.



Δείτε το αγώνισμα που κέρδισαν οι Διάσημοι κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας και το "Πες το αλλιώς"