13 Ιουνίου 2018

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ έκανε στριπτίζ και έψηνε μπιφτέκια! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που είχε γυριστεί για το περιοδικό Men’s Health το 2013 νέος πονοκέφαλος για το νεόνυμφο ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας

Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως κάποτε θα γινόταν μια πριγκίπισσα. Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ και το υλικό που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και το παλάτι θέλει πάση θυσία να εξαφανίσει.  Αν και έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια οι Γάλλοι δικηγόροι του περιοδικού Closer υποστηρίζουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν άξιζαν να αποζημιωθούν με 92.000 λίρες.

Αφορμή είχαν σταθεί οι sexy φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίες είχαν δημοσιοποιηθεί από το έντυπο. Οι Γάλλοι δικηγόροι χαρακτήρισαν «υποκριτική» μια τόσο μεγάλη αποζημίωση. Η προσφυγή θα ξεκινήσει στο Εφετείο των Βερσαλλιών την Τετάρτη, ενώ οι εκπρόσωποι του περιοδικού αναφέρουν ότι η απόφαση θα πρέπει να αναθεωρηθεί.

Ανάμεσα σε άλλα πρόκειται να χρησιμοποιήσουν βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει στριπτίζ ενώ ψήνει μπιφτέκια για να αποδείξει πως τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποίησαν σέξι φωτογραφίες για να προωθήσουν τους εαυτούς τους!

Δείτε το βίντεο «Grilling Never Looked So Hot With Meghan Markle», που είχε γυριστεί για το περιοδικό Men’s Health το 2013.