14 Αυγούστου 2018

Επιστρέφουν στη ΝΔ στελέχη των ΑΝΕΛ

Ο Νίκος Μακρίδης η πλέον πρόσφατη προσχώρηση

Το δρόμο του γυρισμού στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι παίρνουν αρκετά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανά την επικράτεια, τα οποία αποχώρησαν πρόσφατα από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η μεγάλη ταύτιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας με τους ΣΥΡΙΖΑίους, η «μεσοβέζικη» στάση του στο Σκοπιανό, αλλά και οι απανωτές γκάφες του σε διάφορα ζητήματα οδήγησαν αρκετά στελέχη του κόμματός του προς την έξοδο.

Ενδεικτικό παράδειγμα, όπως γράφει το Secret, ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ το 2015, Νίκος Μακρίδης, ο οποίος, αφού αποχώρησε τον προηγούμενο μήνα από το συγκυβερνών κόμμα του κ. Καμμένου, προσχώρησε πριν από λίγες ημέρες στη ΝΔ. Πρόκειται για δημοτικό σύμβουλο στην Κατερίνη και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Εποχή», ο οποίος θεωρείται ισχυρό πρόσωπο και με επιρροή στην Πιερία.

Η «γαλάζια» ΝΟΔΕ της περιοχής, μάλιστα, καλωσόρισε τον κ. Μακρίδη, με τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ Κ.Κουκοδήμο να εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του. Η εξέλιξη αυτή, ωστόσο, όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης της Πιερίας, προκαλεί «πονοκεφάλους» στα αυτοδιοικητικά στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς στον Δήμο Κατερίνης η ΝΔ ήδη μετρά τρεις δημοτικούς συνδυασμούς που θα κατέλθουν στις επικείμενες εκλογές, με τη (δεδομένη) υποψηφιότητα κ. Μακρίδη να προστίθεται στη λίστα.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/epistrefoun-sti-nd-stelechi-ton-anel