30 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-AYTO ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΔΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΠΑΟΚ και... κάρμα δίκασαν τον Ολυμπιακό!

Τρελάθηκε ο Σαββίδης στο «Καραϊσκάκης»
Φιλάκια και υψωμένα δάχτυλα του Μίχελ στο "Καραϊσκάκης"-ΒΙΝΤΕΟ
Κυριάκος: «Ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει»
«Έχασε» τρία οφσάιντ -ένα εξωφρενικό- ο δεύτερος βοηθός... όλα υπέρ του Ολυμπιακού εννοείται-ΦΩΤΟς
Λουτσέσκου: "Δεν τα παρατήσαμε στα δύσκολα και είχαμε τύχη"
Μαρτίνς: "Με την ποιότητα που έχουμε θα είμαστε πρωταθλητές"ΧΑΧΑΧΑ!
ΒΙΝΤΕΟ με την απόκρουση του Πασχαλάκη που χάρισε τη νίκη στον "Δικέφαλο"

Ο Ολυμπιακός... βγήκε στο γήπεδο αυτή τη φορά, έπαιξε μόνος του... και κατάφερε να χάσει! Ο ΠΑΟΚ και η... ζωή τον δίκασαν και ο «Δικέφαλος» έφυγε με τεράστιο διπλό (1-0) από το Καραϊσκάκη.

Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να έχει… άστρο! Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να παίρνει σπουδαίες νίκες ακόμη και σε μεγάλα ντέρμπι, έστω κι αν δεν βρεθεί στην καλύτερη του μέρα!
Αν δεχτούμε ότι τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά «δόγματα» έχουν δόση αλήθειας, τότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ελπίζουν βάσιμα ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για τα δικά του υψηλά στάνταρντς δεν ήταν καν καλός. Κι όμως, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με έναν τεράστιο θρίαμβο (με 1-0) και με ένα τρίποντο το οποίο στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχτεί κάτι περισσότερο από καθοριστικό!

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκε να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους έναν… ιπτάμενο Αλέξανδρο Πασχαλάκη που πραγματοποίησε εμφάνιση εφάμιλλη εκείνης του «Ντα Λουζ» στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα και φυσικά τους Γιαννιώτη – Βούκοβιτς συμμάχους στην προσπάθειά τους, καθώς πρωταγωνίστησαν σε ένα απίθανο… blooper παραβιάζοντας ουσιαστικά μόνοι τους την «ερυθρόλευκη» εστία!

Άλλοι θα μιλήσουν για «θεία δίκη». Άλλοι θα θυμηθούν εξαιρετικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη που δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα αντάξια της απόδοσής του. Μάλλον, όμως, την τιμητική τους έχουν απόψε όσοι πιστεύουν στα… σημάδια της μοίρας. Γιατί το «διπλό» του ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε (σ.σ. είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» σκόραρε… χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία) μόνο ως… σημάδι τίτλου μπορεί να εκληφθεί!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Πέδρο Μάρτινς, τοποθετώντας τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων». Τον... κρέμασε η αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αν και μετά το αυτογκόλ του Βούκοβιτς, ο Πορτογάλος τα έπαιξε όλα για όλα στην επίθεση (13-0 οι τελικές στο β΄) στοχεύοντας στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά δεν απέφυγε την ήττα, που είναι η πρώτη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΟΚ

Με συνταγή... ΑΕΚ κατέβηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, απέσυρε τον Πέλκα, πέρασε τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον φορ και τους Ζαμπά - Λημνιό στις πτέρυγες. Μετά το 70' νέα εσωτερική αλλαγή για τον Δικέφαλο, με τους Κάνιας - Βέρνμπλουμ ως αμυντικά χαφ και τον Μαουρίσιο μπροστά τους. Πολλές οι πινελιές από τον Ρουμάνο από τον πάγκο για να διορθώσει την προβληματική εικόνα της ομάδας του που παραμένει ωστόσο αήττητη.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η φάση του αγώνα 49'
Το 0-1 στο «Καραϊσκάκης» έγινε με διπλή γκάφα των γηπεδούχων, λίγο μετά τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Μπίσεσβαρ έβγαλε από αριστερά τον Βιερίνια, αυτός γύρισε τη μπάλα, ο Γιαννιώτης την έχασε από τα χέρια του, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατόπιν ο Βούκοβιτς αντί να τη διώξει την έστειλε με προβολή στα δίχτυα της ομάδας του.



ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

2'
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτελεί το φάουλ, ο Καμαρά από το ύψος της περιοχής πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης κλείνει τη γωνία του και αποσοβεί βέβαιο γκολ.
13'
Ωραία κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη από τα αριστερά, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.
25'
Καλή προσπάθεια του Πέλκα, παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, βλέπει ότι έχει χώρο, επιχειρεί το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
32'
Δεύτερη μεγάλη επέμβαση από τον Πασχαλάκη. Ο Ελαμπντελαουί κάνει την σέντρα, ο Χασάν πιάνει το γυριστό αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ διώχνει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία με το ένα χέρι.
49΄
ΑΥΤΟΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Μπίσεσβαρ βρίσκει ωραία τον Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος κάνει το γύρισμα, ο Γιαννιώτης το πρώτο λάθος και ο Βούκοβιτς το δεύτερο, καθώς στην προσπάθειά του να απομακρύνει, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
55'
Ο Φορτούνης παίρνει την μπάλα, αλλά δεν μπορεί να εκτελέσει τον Πασχαλάκη, ο οποίος κάνει μια ακόμη μεγάλη επέμβαση. Σε θέση οφσάιντ ο Χριστοδουλόπουλος, «τελειώνει» ανεπιτυχώς τη φάση.
55΄
Δυνατό ευθύβολο σουτ του Μπουχαλάκη, η μπάλα πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. Μια φάση που προήλθε από την σέντρα του Ποντένσε, με τους φιλοξενούμενους να μην ελέγχουν.
74΄
Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Μεριά παίρνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά αστοχεί σε μια ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.
83'
Μια ακόμη στημένη φάση για τον Ολυμπιακό, με τον Τσιμίκα να εκτελεί το φάουλ αλλά τον Χασάν να αστοχεί από κοντά.
90'
Ο Γκιγιέρμε προσφέρει έτοιμο γκολ στον Χασάν με υπέροχη κάθετη πάσα, αλλά ο Πασχαλάκης σταματάει σωτήρια το σουτ του Αιγύπτιου από το ύψος του πέναλτι...



90+7'
Ο Ολυμπιακός αγγίζει το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Χασάν φεύγει εκατοστά μακριά από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

ΤΑ 3 ΣΗΜΕΙΑ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1
Όταν σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας η άμυνα σου πρωταγωνιστεί στο… blooper της δεκαετίας, μοιραία δεν δικαιούσαι να ισχυρίζεσαι ότι δικαιούσαι κάτι καλύτερο από ένα παιχνίδι, ακόμη κι αν στη στατιστική του αγώνα εμφανίζεσαι να έχεις την υπεροχή και να έχεις δημιουργήσει περισσότερες φάσεις. Η τραγική στιγμή Γιαννιώτη και Βούκοβιτς στη φάση του 49ου λεπτού ήταν το κλειδί που χρησιμοποίησε ο ΠΑΟΚ για να… παραβιάσει την κερκόπορτα του Καραϊσκάκη και να αλώσει το «κάστρο» του αντιπάλου του.

2
Ο ΠΑΟΚ υπέφερε από την κάκιστη αμυντική του λειτουργία στις εκτελέσεις «στημένων» φάσεων του αντιπάλου του. Το… μικρόβιο των τραγικών μαρκαρισμάτων έκανε την εμφάνισή του μόλις στο 2ο λεπτό με τη χαμένη ευκαιρία του Καμαρά, συνεχίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Μεριά (ο οποίος δύο φορές πήδηξε σχεδόν ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας του «Δικέφαλου» αλλά αστόχησε απελπιστικά) και κορυφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν Μπουχαλάκης, Χασάν και Μεριά βρέθηκαν επίσης αμαρκάριστοι μπροστά από τον Πασχαλάκη, αλλά δεν κατάφεραν καν να στείλουν την μπάλα προς την εστία τους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πηδούσαν μόνοι τους... και μόνοι τους τα έχαναν!

3
Όσο… σκληρό κι αν ακούγεται για τον Ανδρέα Γιαννιώτη (ένα νέο παιδί που ξεκινά με όνειρα την καριέρα του σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός), η αλήθεια είναι ότι το ντέρμπι του Καραϊσκάκη κρίθηκε σχεδόν αποκλειστικά από την απόδοση των δύο τερματοφυλάκων. Υπήρχαν στιγμές που ο Πασχαλάκης έμοιαζε να παίζει μόνος του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ενώ αντίθετα ο πορτιέρο των γηπεδούχων έβαλε… σχεδόν μόνος του (με τη βοήθεια του Βούκοβιτς) το γκολ του ΠΑΟΚ!

Γιάννης Σαπουντζάκης
https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/match-report/518669/olympiakos-paok

«Έχασε» τρία οφσάιντ υπέρ του Ολυμπιακού ο δεύτερος βοηθός

Πραγματική... καρμανιόλα αποδείχθηκε ο δεύτερος βοηθός του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, Μπεκίμ Τζογκάι που μετουσιώθηκε σε αντικειμενικό αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τρία τρανταχτά λάθη στο παιχνίδι.

Η πρώτη από τις τρεις λανθασμένες αποφάσεις του Τζογκάι ήρθε στο 22' όταν ο Μεριά έπιασε κεφαλιά όντας καταφανέστατα σε θέση οφσάιντ αλλά το σημαιάκι του βοηθού δεν σηκώθηκε. Τελικά, η μπάλα κατέληξε άουτ:



Το δεύτερο μεγάλο λάθος του έγινε στο 67' όταν ο Ζάμπα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ αν και η μπάλα είχε φτάσει σε αυτόν από πόδι αντιπάλου:



Λίγο αργότερα τα λάθη του δεύτερου βοηθού έγιναν τρία καθώς στο 69' ο Πρίγιοβιτς κόπηκε χωρίς λόγο ως εκτεθειμένος ενώ έβγαινε μόνος του με τον Γιαννιώτη:



Μαρτίνς: "Με την ποιότητα που έχουμε θα είμαστε πρωταθλητές"

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" ήταν σαφώς ανώτεροι και δημιούργησαν ένα σωρό ευκαιρίες τις οποίες έχασαν. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της "NOVA" τόνισε πως είναι αδιανόητες οι ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του και τόνισε πως με την ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός θα πάρει τον τίτλο.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι πολύ σκληρό το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αδιανόητο που δεν βάλαμε γκολ σε αυτό το ματς μετά από τόσες ευκαιρίες. Ο κόσμος έχει παραμείνει στο γήπεδο γιατί αναγνωρίζει την αυτοθυσία της ομάδας, την προσπάθεια και την ποιότητα της. Παρόλο που δεν πήραμε το αποτέλεσμα με αυτή την ποιότητα που διαθέτουμε είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές".

Για την στήριξη του κόσμου:

"Είναι ξεκάθαρο έχουμε χάσει τρεις βαθμούς αυτό δεν αλλάζει. Δείξαμε στον κόσμο την ποιότητα μας. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Αλλά είναι δύσκολο με τόσες τελικές προσπάθειες να μην μπορείς να κερδίσεις".

Λουτσέσκου: "Δεν τα παρατήσαμε στα δύσκολα και είχαμε τύχη"

Ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της "NOVA".

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριξε:

"Δυο πράγματα έπαιξαν ρόλο. Το πνεύμα που δείξαμε και το πως παλέψαμε σε δύσκολες στιγμές και ο τρόπος με τον οποίο σκεφτήκαμε και να μην τα παρατήσουμε και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι και τύχη και την είχαμε. Είναι μια νίκη, τρεις φανταστικοί πόντοι. Να κερδίζεις σε αυτό το γήπεδο και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μέσα σε μια εβδομάδα είναι σημαντικό".

Τρελάθηκε ο Σαββίδης στο «Καραϊσκάκης»

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο Φάληρο επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 και οι άνθρωποι του Δικεφάλου που παρακολουθούσαν το ματς από σουίτα στο γήπεδο… τρελάθηκαν.

Ο Γιώργος Σαββίδης πανηγύρισε έξαλλα το «διπλό», όπως και ο Λούμπος Μίχελ, με τους δύο άνδρες να σηκώνουν τα χέρια τους στον αέρα και να ξεσπούν!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Gallery item 1

Gallery item 2

Gallery item 3

Gallery item 5

Gallery item 9

Φιλάκια και υψωμένα δάχτυλα του Μίχελ στο "Καραϊσκάκης"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORT24.GR: Το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί και ο Λούμπος Μίχελ από τη σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης" όπου κάθονταν οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου, πανηγυρίζει με φιλάκια, υψωμένα δάχτυλα και σφιγμένες γροθιές τη νίκη της ομάδας του. (VIDEO)
ShareTweet0 Σχόλια
Ο ΠΑΟΚ μόλις έχει νικήσει 1-0 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 5η αγωνιστική της Super League. Τα στελέχη της ΠΑΕ πανηγυρίζουν την επικράτηση του Δικέφαλου, ένας εξ' αυτών όμως... "ξεφεύγει".

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, "συλλαμβάνεται" στο αποκλειστικό video του Sport24.gr να πανηγυρίζει όχι μόνο με σφιγμένες γροθιές, αλλά και με φιλάκια και με υψωμένα δάχτυλα και με ειρωνικά χειροκροτήματα προς τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων.



Sport24.gr

Κυριάκος: «Ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει»

Λίγα λεπτά με την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα για το... κάρμα.

Ο Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτησή του στο instagram, σχολίασε τη νίκη του Δικεφάλου επί των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

«Καλωσήλθατε στο... κάρμα καφέ. Εδώ δεν έχει μενού, ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει», ανέφερε στο σχόλιο του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα του Κυριάκου Κυριάκου:



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-3

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος 0-2
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-2
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 0-2
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου
Λαμία - Ξάνθη (19:00)


ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘΜΟΙ
1.ΠΑΟΚ*513
2.Ατρόμητος513
3.ΑΕΚ512
4.Άρης512
5.Ολυμπιακός512
6Παναθηναϊκός**59
7ΑΕΛ56
8.ΠΑΣ Γιάννινα56
9.Ξάνθη45
10.Παναιτωλικός55
11.Πανιώνιος54
12.Αστέρας53
13.Λεβαδειακός53
14.Λαμία41
15.ΟΦΗ51
16.Απόλλων Σμ.50