18 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ρέμος συμφιλίωσε Λιάγκα-Αρναούτογλου στη δεξίωση του γάμου [βίντεο]

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως δεν διατηρούσαν και ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι δύο άνδρες συμφιλιώθηκαν στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, και μάλιστα... με πρωτοβουλία του γαμπρού!

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της: «Έφτασα μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Θέμη (Γεωργαντά) και όταν πήγα να χαιρετήσω τον Γρηγόρη διαπίστωσα ότι υπάρχει μια απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους, πολλά τα μέτρα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια περιέγραψε και μία σκηνή που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου, όπου ο Αντώνης Ρέμος, σήκωσε στη σκηνή τους δύο άνδρες και τους ζήτησε να τα βρουν. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας του είπε: «Θέλω να κάνουμε μαζί με τον Γρηγόρη εκπομπή, να μας πάρεις εδώ στον Alpha με τον Κοντομηνά».

Ο τραγουδιστής του απάντησε με χιούμορ πως και τον ίδιο των έδιωξαν και γι’ αυτό έκανε κουμπάρο τον ισχυρό άνδρα του Alpha, με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά: «Κι εμάς που μας κρατάνε δεν μας κάνουν τίποτα, οπότε…».

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο ανδρών δείχνουν να έχουν αποκατασταθεί! Μάλιστα, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με τον Διευθυντή προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη, να ανακοινώνει πως οι δύο παρουσιαστές θα κάνουν δυναμική επιστροφή στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου τον ερχόμενο Ιανουάριο.



Βίντεο: zappit