19 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ! Παπακώστα: Θα στείλω τον λογαριασμό των ζημιών στον Ρουβίκωνα-Είμαι καραμανλική και καζαντζακική

Ποιές συμβουλές έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με ένα υπέροχο μπομπέ κότσο στα μαλλιά, ίσως με μια υπερβολή στην τοποθέτηση του μπομπαριού και ίσως παραξασμένο, ωστόσο εντυπωσιακό χτένισμα, η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα έσπασε το κυβερνητικό εμπάργκο του ΣΚΑΪ και εμφανίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Η κ. Παπακώστα προέταξε το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» δικαιολογώντας έτσι και την θέση της στην κυβέρνηση, ενώ έκανε σημαντικές τοποθετήσεις για το σχεδιασμό της δράσης του υπουργείου και τις αρμοδιότητές της. Αναφορικά με το κάζο της αστυνομίας από την επίθεση του Ρουβίκωνα δήλωσε ότι εάν συνεχίσει ο Ρουβίκωνας να καταστρέφει τότε θα τους στείλει τον λογαριασμό των ζημιών.
Η υφυπουργός παράλληλα αφού δήλωσε Καραμανλική, Καζαντζακική και κεντροδεξιά, αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό, για το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ «χρέωσε» επικοινωνιακά λάθη και λάθη τακτικής στον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ωστόσο, που έδωσε και μερικές συμβουλές προκειμένου να τον… βοηθήσει.

«Αν ήμουν στη θέση του Μητσοτάκη, θα πήγαινα στον Τσίπρα για να συζητήσουμε το θέμα. Αρχηγός που θέλει να γίνει πρωθυπουργός πρέπει να ενώνει την παράταξη κι όχι να την διαιρεί. Εμείς θα ζυγίσουμε την συμφωνία με γνώμονα το γενικό συμφέρον».

Ευτυχώς που η κ. Παπακώστα δεν τα είπε σε κάποια εκπομπή της ΕΡΤ γιατί ίσως και να μην έφταναν ποτέ οι συμβουλές της στον Κυριάκο Μητσοτάκη…  





Στέλλα Νοβάκη
parapolitika.gr