20 Οκτωβρίου 2018

Μαρτυρία για διακίνηση ναρκωτικών στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ: «Μόλις αγόρασα»-ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνικό Πανεπιστήμιο ώρα μηδέν. Διακίνηση ναρκωτικών από τις πρωινές ώρες διεξάγεται στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ αψευδής μάρτυρας της διακίνησης ήταν και η κάμερα του ΣΚΑΪ, με τη δημοσιογράφο Ελένη Ιατρού μάλιστα, να δέχεται φραστική επίθεση από διακινητή ναρκωτικών μέρα μεσημέρι (3μμ) μέσα στους χώρους του ΑΠΘ.

«Μόλις αγόρασα» δηλώνει γελώντας ένας νεαρός, κρατώντας το δεματάκι με την ινδική κάνναβη. «Κανά 10ευρο το αγόρασα, είναι υποθέτω 2 γραμμάρια» είπε. «Αν πάτε μέσα θα τους δείτε» τόνισε για τους διακινητές ο νεαρός.

«Στο Πολυτεχνείο είναι και ηρωίνη… Εδώ είναι το χασίς μόνο... Όταν νυχτώνει πολλοί φοιτητές φοιτήτριες και εργαζόμενοι φοβούνται να δουλέψουν» ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Φυσικής του Αριστοτέλειου Ορέστης Καλογήρου. «Μέτρησα οχτώ βαποράκια (στη Φιλοσοφική)» καταγγέλλει ο κ. Καλογήρου.

«Όλοι τρέχουν λίγο πιο γρήγορα για να μην πέσουν πάνω στους εμπόρους» δήλωσε από πλευράς του ο αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας του ΑΠΘ Γιώργος Ζωγραφίδης. «Φεύγουμε όλοι μαζί» δήλωσε μια εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο.

Δείτε το βίντεο στον ΣΚΑΪ