18 Οκτωβρίου 2018

Ο Θεοχάρης δείχνει σε βίντεο το ειρωνικό σχόλιο για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης και καλεί τον Άδωνι να ανασκευάσει!

Θέμα εκ του… μηδενός έγινε μια ειρωνική- όπως αποδείχθηκε δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στη Βουλή για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, για τον οποίο είπε πως «πρέπει να τον χειροκροτήσουμε».

Η δήλωσή του δημοσιεύτηκε στα Μέσα, ωστόσο επειδή δεν έγινε αντιληπτή η ειρωνεία, ο ίδιος ο κ. Θεοχάρης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναρτώντας σχετικό βίντεο από την Συνεδρίαση στη Βουλή.



Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο απάντησε και στον Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να τον ψέξει με το ιδιαιτέρως καυστικό σχόλιο: «Α ρε Χάρη....για λίγους μήνες βουλευτικής θητείας ακόμη εξευτελίζεσαι έτσι; Κρίμα».

Έτσι, λοιπόν, ο Χάρης Θεοχάρης ανέβασε το σχετικό βίντεο με την ομιλία του και σχολίασε με νόημα απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ: «Επειδή δεν βρισκόσουν στην αίθουσα εκείνη την ώρα σου στέλνω να δεις το σχετικό απόσπασμα και εύχομαι να ανασκευάσεις το σχόλιό σου μετά από αυτό».


Σήμερα το πρωί ο Άδωνις παρδέχθηκε ότι αδίκησε τον Θεοχάρη αναρτώντας σχετικό μήνυμα στο tweet