11 Οκτωβρίου 2018

Ακόμα γελάει ο Άδωνις με την Ψ@ΛΙΑ που έφαγε χθες ο Πολάκης-Δείτε τι έγραψε στο Facebook

Γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Facebook:

Ο Παύλος Πολάκης χθες έγινε, να το πούμε απλά, ρεζίλι των Σκυλιών!

Η Ιστορία έχει ως εξής:

Πριν μερικούς μήνες, κατά την διάρκεια της κατάθεσης του Αναπληρωτού Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη στην Εξεταστική, είπε και το απίθανο: «Aπό μία σύγκριση των χρημάτων που πήρε και που πλήρωσε το #ΚΕΕΛΠΝΟ, αποδεικνύεται ότι από το ΚΕΕΛΠΝΟ λείπουν 230.000.000€» (φσσσς μποινγκ)...

Με το που το λέει, αμέσως, οι γνωστοί Νικολοπούλοι κ.λπ. αρχίζουν να φωνάζουν, ο Λάππας ζητάει εισαγγελέα και την επόμενη όλος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος έχει πρωτοσέλιδο για τα 230.000.000€ που φαγώθηκαν...

Φυσικά κεντρικός στόχος ποιος άλλος; Εγώ!

Αν θυμάστε τότε, έγραψα ένα άρθρο εδώ και εξηγούσα ότι είναι πρακτικώς αδύνατον να ισχύει κάτι τέτοιο.

Μετά από μερικές μέρες, στην συνέχεια της κατάθεσης του κ. Πολάκη, έγινε εκείνη η επική σκηνή με τον βουλευτή μας του Κιλκίς κ. Γεωργαντά να τον τυλίγει σε μία κόλλα χαρτί, για να παραδεχθεί τελικά ότι δεν λείπουν 230.000.000€, αλλά 130.000.000€ μετά 70.000.000€ κ.λπ.

Μέσα στον χαμό, για να σώσουν ό,τι σωζόταν, αποφασίζει και μάλιστα με επείγουσες διαδικασίες η πλειοψηφία, να αναθέσει σε τρεις ορκωτούς λογιστές να ψάξουν αυτή την καταγγελία.

Το καλοκαίρι, μετά την τραγωδία στο Μάτι, αρχές Αυγούστου, ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, βουλευτής Χανίων, κ. Μπαλωμενάκης δίνει μια συνέντευξη, στην οποία καταγγέλει ότι βάσει του πορίσματος που του παραδόθηκε, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μαύρη τρύπα 89.000.000€ στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Εγώ ζήτησα αμέσως να πάρω την έκθεση και σχεδόν αμέσως βλέπω ότι δεν ξέρει τι λέει, καθώς η έκθεση πουθενά δεν μιλάει αφ´ενός για έλλειμμα, αλλά το κυριότερο δεν έχουν συμπεριλάβει στις δαπάνες, τις δαπάνες ειδικού σκοπού που για τα χρόνια 2010-2015 ήταν 89.000.000€.

Βγαίνω λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση, και εξηγώ ότι δεν υπάρχει μαύρη τρύπα, αλλά λογιστικές διαφορές στους απολογισμούς, καθώς οι δαπάνες ειδικού σκοπού τηρούνται από το 2010 σε ξεχωριστό λογαριασμό, λόγω ενός δανείου που είχε λάβει τότε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Χθες, είχαμε την κατάθεση των ορκωτών και τι έγινε;

Ο μεν Μπαλωμενάκης άρχισε τα «Εγώ ποτέ δεν μίλησα για μαύρη τρύπα, αυτά τα έγραφε η Αυγή», ο Λάππας «Αν είναι όπως τα λέτε, υπάρχει εξήγηση» και τελικά το επικό σημείο του βουλευτού του Σύριζα κ. Τζανακλή ο οποίος ρώτησε τους ορκωτούς 14 φορές αν υπάρχει έλλειμμα και μετά από 14 «Όχι δεν υπάρχει έλλειμμα» είπε το αμίμητο: «Καλά δεν επιμένω...»

Σήμερα, μια μέρα μετά από το φιάσκο, η Αυγή που είχε κάνει πρωτοσέλιδο τα 230.000.000€, η ΕΦΣΥΝ, που με είχε κατασυκοφαντήσει κ.λπ. τι γράφουν για την εξεταστική και το ΚΕΕΛΠΝΟ; Τίποτα! Κάνουν την πάπια!

Ξαφνικά ξέχασαν την τρύπα και πάνε αλλού.

Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη;

Όχι από μένα, αλλά από τους ανθρώπους που διέσυραν για να πλήξουν εμένα.

Θα πει κανείς του Πολάκη ότι έγινε ρεζίλι και να ζητήσει συγγνώμη;

Όχι. Σαν να μην συνέβη τίποτα.

Αυτή, είναι η τραγωδία με τους Συριζανελ! Λάσπη, λάσπη, λάσπη και στο τέλος νέα λάσπη και νέα λάσπη και η ζωή συνεχίζεται.

ΥΓ: θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους τρεις βουλευτές μας. Χθες, ο Νότης Μηταράκης, ο Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Χρήστος Μπουκώρος έδωσαν μεγάλη μάχη και ανέδειξαν το φιάσκο των Συριζανέλ. Μπράβο τους!