31 Οκτωβρίου 2018

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο Ελληνοαυστραλός που εκτέλεσαν στη Βούλα-Συνεταίρος πασίγνωστου πρώην πολιτικού της ΝΔ και σύζυγος παίκτριας του My Style Rocks

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς εκτέλεσαν έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό, μέσα στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα Βούλας.

Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός, έξω από ένα ΙΧ Smart στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, περίπου στις 20:30. Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» και φέρεται να είχε μετοχές σε εταιρεία security στην Καλλιθέα.



Ο πολιτικός που εργάζονταν στην εταιρεία του

Στην εν λόγω εταιρεία, φήμες ήθελαν να είναι μέτοχος ή να εργαζόταν μια περίοδο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Μάλιστα, στον εν λόγω πολιτικό, φέρεται να είχε διατεθεί εταιρικό αυτοκίνητο, ένα θηριώδες Range Rover το οποίο ο πολιτικός δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε όταν αποχώρησε από την εταιρεία.

Το παρελθόν του Μακρή

Οι αντίπαλοι ή όσοι… "ζηλεύουν" τον κ.Μακρή , του καταμαρτυρούν πολλά. Τον παρουσιάζουν ως «ένα σχετικά φρέσκο φρούτο των τελευταίων χρόνων» της νεοπλουτίστικης Ελλάδος, που κατορθώνει να ελίσσεται ανάμεσα στη χλιδή και στο μαύρο χρήμα. «Κατόρθωσε να αποκρύπτει τις πραγματικές του δραστηριότητες, μετοικώντας στην Κολομβία των Βαλκανίων. Με λεφτά προερχόμενα από το οικογενειακό εμπόριο ναρκωτικών μπαινοβγαίνοντας στα «κοσμικά σαλόνια» η επένδυση απέδωσε αφού τελικώς παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα στην Μύκονο». Επίσης επικαλούμενοι πηγές ενημέρωσης του διεθνούς τύπου, παραθέτουν μια σειρά στοιχείων για την «πλούσια δράση» του κυρίου Μακρή.

1.   Ο Ιωάννης Μακρής έχει φυλακιστεί στην Αυστραλία για εμπόριο ναρκωτικών.

2.   Ο πατέρας του Στέλιος Μακρής, έλληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής, συνελήφθη από την  αυστραλιανή αστυνομία με ναρκωτικά αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας.

3.   Ο αδερφός του Αλέξανδρος Μακρής δήλωσε μετά την σύλληψη του πατέρα του πως τα ναρκωτικά ανήκουν σε αυτόν.

4.   Τα αδέρφια Μακρή είναι ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας (πυροβολήθηκε με 15σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα) του συνεταίρου τους λιβανέζου fadi ibrahim, αδερφού του μεγαλέμπορου ναρκωτικων john ibrahim και των γνωστών των αρχών, sem ibrahim και michael ibrahim.

5.   Οι αυστραλιανές αρχές εξέδοσαν ένταλμα σύλληψης για φυγοδικία εναντίον του Μακρή.

6.   Οι αυστραλιανές αρχές έχουν προβεί σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των αδερφών Μακρή.



Η διαφυγή στην Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας

Ο Ιωάννης Μακρής του Στυλιανού τώρα κατοικεί στην Ελλάδα, ξοδεύοντας χρήμα, πολύ χρήμα. Πολλοί λένε ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες. Κυκλοφορεί με ένα μαύρο lamborghini aventador με ξένες πινακίδες Ηνωμένου Βασιλείου , και με ένα άσπρο range rover επίσης με ξένες πινακίδες καθώς και με μηχανές harley davidson. Τα αυτοκίνητα με τα ξένα νούμερα τα συνοδεύει μέχρι και «προσωπική φρουρά» με μηχανές κατά περίπτωση, αποτελούμενη και από αστυνομικούς αποκομίζοντας «μαύρα λεφτά». Εάν ισχύουν αυτά για τους αστυνομικούς (καταγγελίες από πρόσωπα που ισχυρίζονται ότι ξέρουν πολλά και έχουν φθάσει στην εφημερίδα μας), τότε έχουμε μεγάλο θέμα για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που τους καλύπτει. Οι ίδιοι καταγγέλλοντες, αναφέρουν και τα εξής για τον Μακρή:

1.   Εμφανίζεται ως μέτοχος και ιδιοκτήτης του 1/3 της εταιρείας my services με έδρα την Καλλιθέα στην οποία κατέχει και επίσης το 1/3 ο πρώην υπουργός της ΝΔ και μπλεγμένος σε μυκονιάτικα κουτσομπολιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Η εταιρεία αυτή φέρεται να έχει απορροφήσει άλλη εταιρεία αναμειγμένη σε σκάνδαλα. Γνωστό πανελληνίως και το περιστατικό με  σεκιουριτά  και αλλοδαπό. Αμφότερες εταιρείες όλως «περιέργως» απορροφούν συμβόλαια φυλάξεων του δημοσίου όπως Τραινοσέ, μετρό, τραμ. Δείχνουν δηλαδή να παίρνουν δημόσιο χρήμα ως εργολάβοι του δημοσίου.

2.   Ένας από τους «αχυράνθρωπους» του λένε ότι είναι και η γυναίκα του, το πανέμορφο μοντέλο.

3.   Ο Μακρής παρότι πρώην φυλακισμένος, καταδικασμένος ως έμπορος ναρκωτικών, φυγόδικος κτλ. φέρεται να είναι εγγεγραμμένος ως μέλος σκοπευτικού συλλόγου στην Ανατολική Αττική και διατηρεί «δεσμούς» με έμπορο όπλων της περιοχής, που του παρέχει πρόσβαση σε όπλα και πυρομαχικά και γνωριμίες με αστυνομικούς παρότι γνωρίζουν το παρελθόν του.

Σύζυγος μοντέλου, παίκτριας ριάλιτι

Ο 46χρονος, Γιάννης Μακρής, ήταν επίσης σύζυγος του γνωστού μοντέλου Βικτωρία Καρύδα, που συμμετείχε εσχάτως στο My Style Rocks!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά. Το μοντέλο με αρκετούς τίτλους ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.


Η ΕΛΑΣ εξετάζει το κατά πόσον το αποψινό χτύπημα συνδέεται με τη «μαφιόζικη» επίθεση στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά «νονού» της νύχτας.