15 Νοεμβρίου 2018

Η δυσμένεια της Σίας, η λίστα του ΣΚΑΪ, η αμοιβή του Κανάκη και το μετέωρο βήμα της Μπάγιας στον ΑΝΤ1

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν μένει πια στο… OPEN TV. Κι όμως μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν λίγο παραπάνω στο κανάλι της Παιανίας αλλά φαίνεται πως απαλλάχτηκαν. Και λέω φαίνεται γιατί ο Μένανδρος είναι αποφασισμένος να μην τα παρατήσει τόσο εύκολα. Τώρα απειλεί με αποδείξεις και ονόματα να αποκαλύψει πολιτικές παρεμβάσεις για το κόψιμό του από το κανάλι, έστω κι αν μέσα στην αναστάτωση αλλά και τη στενοχώρια του έγραψε λάθος το όνομά του σε post του στο instagram. Μέχρι και το όνομά του θα τον κάνουν να ξεχάσει τον άνθρωπο! Σαν δε ντρέπονται! Πάντως, από ότι μαθαίνω ένα από τα πιο βασικά του επιχειρήματα στο δικαστήριο ήταν οι απολύσεις των συνεργατών του σε περίπτωση που η εκπομπή του κοπεί. Κάτι τέτοιο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να ισχύει, κάτι που αποτέλεσε και το κύριο επιχείρημα του Τζώνη Καλημέρη στο δικαστήριο εκπροσωπώντας το κανάλι.



PING Σε αναβρασμό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στον ΣΚΑΪ. Από τη μια, το νέο 24ωρο κανάλι που ετοιμάζουν στο Ν. Φάληρο, από την άλλη, τα παράπονα για το κεντρικό δελτίο εισήσεων του σταθμού που δίνουν και παίρνουν, οι αποχωρήσεις και οι επιστροφές. Μάλιστα, πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα η πόρτα της Εύης Κουτσαφτάκη δεν είναι διάπλατα ανοικτή για τη Σία Κοσιώνη, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Οι σχέσεις των δυο γυναικών παιρνούν κρίση και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα επανέλθουν ή το χάσμα θα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να έρθει κάποια στιγμή η πλήρης ρήξη. Ο κατάλογος πάντως με αντικαταστάτες αρχίζει να γεμίζει. Αιτία της δυσμένιας στην οποία έχει περιπέσει η Σία είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά όχι μόνο αυτό. Πάντως, μην εκπλαγείται αν με το νέο έτος δείτε αλλαγές στο κανάλι που θα τρίβετε τα μάτια σας ακόμα και με αποχωρήσεις στελεχών που έχουν συνδυάσει το όνομά τους με το κανάλι. Κάποιοι, μάλιστα, δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την εμφάνιση Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ μετά το κόψιμο της εκπομπής του.



PONG Εδώ η Μπάγια, εκεί η Μπάγια πού είναι η Μπάγια; Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει η δημοσιογράφος και παρά τα πολλά δημοσιεύματα που την θέλουν τη μια να παίρνει θέση δίπλα στον Αρναούτογλου, την άλλη δίπλα στον Ρογκάκο, η αλήθεια είναι ότι την πάνε από μέρα σε μέρα για το ραντεβού οι ιθύνοντες, ένα ραντεβού που θα ορίσει τη συνεργασία τους. Βρε τι μου θυμίζει η συμπεριφορά, τι μου θυμίζει; Αλήθεια, ο Λιάγκας τι κάνει; Εντύπωση θα μου απαντήσετε… στον PARTY FM του Μένανδρου Φουρθιώτη. Ραδιόφωνο σίγουρα κάνει εκεί, για εντύπωση δεν ξέρω. Πάντως, στο κανάλι του Αμαρουσίου συνηθίζουν τέτοιες εκδικητικές συμπεριφορές και πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα αξιοποιηθεί το κορίτσι στον σταθμό, όσο κι αν προσπαθούν να την πείσουν για το αντίθετο.



PING Ολα τα κανάλια ζήτησαν ραντεβού στον Αντώνη Κανάκη μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1, όπως το tinasmess.gr σας ενημέρωσε, ωστόσο, ένα από αυτά δεν κρατιέται και ένα έκοψε ρόδα στο άκουσμα του ποσού που ζητάει ο Θεσσαλονικιός. Προφανώς, θα υπολογίζει και τα χρωστούμενα ενός χρόνου από τον ΑΝΤ1, δεν εξηγείται αλλιώς. Ωστόσο, από την άλλη, σε μια ελεύθερη αγορά ζούμε και η προσφορά καθορίζεται από τη ζήτηση, οπότε… όποιος μπορεί τα ζητάει και ενίοτε τα παίρνει κιόλας.



PONG Kαι για το τέλος σας άφησα την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχει αναλάβει το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, η δημοσιογράφος εθεάθη πριν από μερικές μέρες στις εγκαταστάσεις του Action και όλοι αναριωτιούνται τι μπορεί να σημαίνει αυτό από τη στιγμή που δεν πήγε εκεί ως καλεσμένη κάποιας εκπομπής.

Τίνα Μεσσαροπούλου
https://www.tinasmess.gr/i-dismeneia-tis-sias-i-lista-tou-skai-i-amoivi-tou-kanaki-kai-to-meteoro-vima-tis-bagias/