14 Νοεμβρίου 2018

Ο γελοίος Πάκης κάλεσε τον Τσιτσιπά για καφέ...

[Ο Τσιτσιπάς παίζει για τον εαυτόν του και όχι για τη χώρα. Φέτος έχει βγάλει 2 εκ € και δεν επιλέχθηκε από κανέναν να εκπροσωπεί τη χώρα. Το τέννις είναι ατομικό άθλημα και η πολιτεία δεν έχει καμία σχέση με τον Τσιτσιπά... απλά ο Τσιτσιπάς πουλάει και ο καραγκιόζης Πάκης είπε να συμμετάσχει στη μόδα. Αυτή που έπρεπε να είχε καλέσει είναι η Χατζηλιάδου που πραγματικά εκπροσώπησε τη χώρα και κέρδισε χρυσό για την Ελλάδα, γιαυτό και ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος... στις νίκες του Τσιτσιπά δεν ακούγεται κανένας ύμνος και δεν σηκώνεται καμία σημαία... Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν ο Τσιτσιπάς προβάλει τη χώρα στο εξωτερικό...]

Τα συγχαρητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε το πρωί ο σπουδαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τον νεαρό τενίστα για τη διάκρισή του, αλλά και το μοναδικό του ήθος. «Σε καλωσορίζω ως έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της γενιάς σου και επιπλέον ως ένα πραγματικό πρότυπο Αριστείας» είπε χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει: «Ξέρω ότι δεν έχεις ανάγκη από αυτά τα λόγια. Όπως επίσης ξέρω ότι δε σου αρέσουν τα λόγια. Εγώ όμως είμαι υποχρεωμένος τα λόγια αυτά να τα πω, όχι τόσο για σένα, ούτε για τους γονείς σου. Είμαι υποχρεωμένος να τα πω για όλους μας, και κυρίως για τη γενιά σου και για τις γενιές που έρχονται στην Ελλάδα, δηλαδή το μέλλον αυτού του Τόπου. Να είναι ο Θεός μαζί σου, καλή δύναμη και πάντα ψηλά»

Ο νεαρός αθλητής δήλωσε περήφανος που παίζει για τα ελληνικά χρώματα. «Κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο, προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».