11 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Κρατούμενος ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ στην Αυλώνα: 7 άτομα στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, κρατούσαμε μαχαίρια


[Όλα τα λεφτά ο «ληστής τραπεζών» που μιλάει και από την προφορά τον κόβω σαν Αλβανό]

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

«Πήρε το ελάχιστο από ότι του αξίζει», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένας από τους νεαρούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του19χρονου Αλβανού.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε ότι συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία και μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος.

«Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε εάν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά. Ήταν δύο-τρεις Ρομά, ήταν και Αλβανοί», είπε.

Όπως αποκάλυψε, κρατούσαν μαζί τους και μαχαίρια. «Κανένα υπάλληλος, ούτε θεός δεν μπορούσε να προστατέψει αυτόν τον άνθρωπο απέναντι σε επτά άτομα με επτά μαχαίρια», ανέφερε

«Ρε παιδιά φυλακή είμαστε, δεν είμαστε κάτω από το χώμα. Με σίδερα φτιάξαμε τα μαχαίρια», απάντησε στην ερώτηση πώς βρέθηκαν να μαχαίρια μέσα στη φυλακή.

Όπως είπε «ο άνθρωπος πήρε το ελάχιστο που του αξίζει και εγώ είμαι ληστής και θα ξαναπάω στην τράπεζα για ληστεία. Δεν έχω σκοτώσει».