25 Δεκεμβρίου 2018

Η καλλονή χωρίς εσώρουχο που… «ξεκουκούλωσε» την παράνομη λέσχη!

Αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης αποκαλύπτουν στην εφημερίδα «Πατρίς» πώς κατάφεραν να «σπάσουν» τον κλοιό ασφαλείας σε παράνομες λέσχες.

Πώς θα κατάφερναν να αποσπάσουν τον ασύρματο που κρατούσε στο χέρι ο πορτιέρης σε παράνομη λέσχη στο Ηράκλειο; Αυτή τη φορά το σενάριο που σκαρφίστηκαν οι αστυνομικοί ήταν «ροζ» απόχρωσης. Επιστράτευσαν μία «πεταλούδα» με τη ρητή οδηγία να αποχωριστεί το εσώρουχό της.

Αστυνομικός της υπηρεσίας με πολιτικά περπατούσε αγκαλιά με την καλλίπυγο ύπαρξη, προσποιούμενοι το ζευγάρι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη μέση του δρόμου, στα δύο μέτρα από τον πορτιέρη, το πάθος τους «φούντωσε». Η κοπέλα φιλάει τον συνοδό της με έκσταση, κάνει ένα βήμα μπροστά, παραπατάει και πέφτει στο οδόστρωμα.

Η «καυτή» μίνι φούστα που φοράει είναι «ισχνή» για να καλύψει τα …κάλλη της που πλέον βρίσκονται σε δημόσια θέα και ο πορτιέρης ως τζέντλεμαν και με γουρλωμένα μάτια, όπως περιγράφουν χαρακτηριστικά σπεύδει να βοηθήσει την δεσποινίδα που δεν λέει να κλείσει τα πόδια της.

Εκείνη την στιγμή ακριβώς ο αστυνομικός-συνοδός αρπάζει από το χέρι του τον ασύρματο και συνάδελφοί του, που παρακολουθούν από απόσταση, σπεύδουν να εισβάλουν στην λέσχη, προχωρώντας σε 21 συλλήψεις και στην κατάσχεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ.