Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Πουλής (ΚΕΕΛΠΝΟ): Μας ζήτησε ψευδή στοιχεία εις βάρος του Γεωργιάδη - Θα υποβάλλω μήνυσηΣάλος έχει προκληθεί από τα υβριστικά σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εις βάρος του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, ο οποίος όχι μόνο προειδοποιεί με μήνυση αλλά αποκαλύπτει ότι ο κ. Πολάκης ζήτησε ψευδή στοιχεία εις βάρος του Άδωνη Γεωργιάδη.

Σε σημερινές (6/12/2018) του δηλώσεις ο κ. Πουλής σχολίασε ότι ο υπουργός βρίσκεται σε «πολιτικό πανικό» καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής χωρίς να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.

«Όλα άρχισαν από τον Μάρτιο του 2017 όταν μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία για να παγιδεύσουμε τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία ότι οι 22 επίμαχες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παράνομες προσλήψεις με εντολή Γεωργιάδη.

Στην αρχή μας πρόσφερε ανταλλάγματα.

Μας είχαν στείλει επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου που μας έλεγαν ότι είστε νέα παιδιά, έχετε μπροστα σας καριέρα και πείτε ό,τι πρέπει να πείτε διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντι» δήλωσε ο κ. Πουλής στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.

Ο κ. Πουλής υποστήριξε ότι «ο κ. Πολάκης απειλεί γιατί βρίσκεται σε πολιτικό πανικό.

Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα.

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία security χωρίς διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ, 20 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων και 50 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου