06 Δεκεμβρίου 2018

Μεϊμαράκης: Ενωμένοι όλοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά θα πάμε προς τη νίκη

Έτος πολλαπλών εκλογών το 2019, η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για να δώσει τη μάχη για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές είπε ο κ.Μεϊμαράκης

Όλοι μαζί ενωμένοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά θα πάμε προς τη νίκη είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και νυν πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου τακτικού συνέδριου της ΝΔ (14 -16 Δεκεμβρίου), Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης της οργανωτικής επιτροπής του 12ου συνεδρίου ο κ.Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του 2019.

«Είχαμε σήμερα μια ενημερωτική συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Και θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τον Γενικό Διευθυντή του Κόμματος και τον Γραμματέα για την οργανωτική πορεία προς το Συνέδριό μας.

Το 2019 είναι ένα έτος εκλογών, πολλαπλών εκλογών μάλιστα. Και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι έτοιμη για να δώσει τη μάχη για τη μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Άρα το μήνυμα που θα εκπέμψουμε από εκεί θα είναι ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές μας, οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα πιο μπροστά και ενωμένοι όλοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά θα πάμε προς τη νίκη» ανέφερε ο κ.Μεϊμαράκης.