06 Δεκεμβρίου 2018

ΝΔ: Στο ύφος του κυρίου Πολάκη αντανακλάται το ήθος Τσίπρα

Θύελλα προκαλεί η χυδαία ανάρτηση του υπουργού Υγείας και οι χαρακτηρισμοί του για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χυδαία επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκάλεσε τον κ. Πουλή «τσογλάνι» εξαπολύοντας παράλληλα απειλές, ύβρεις και βαριές κατηγορίες εναντίον του καλώντας τον να ομολογήσει «τι εχει κλέψει, μαζι με τη γυναίκα του και το γαμπρό του» ζητώντας να φέρει χρήματα πίσω προκειμένου να γλυτώσει τα ισόβια.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι στο «ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο».

Η χυδαιότητα του υπουργού Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook «Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου,μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πίσω μόνος σου μπας και βγείς στα δέκα χρόνια. Άιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Πουλής σε εμφανώς πιο ήπιο ύφος απαντά στις ύβρεις Πολάκη με δική του δημοσίευση στο Facebook: «Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...»