06 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο: Το κεφαλοκλείδωμα που της έκανε συνάδελφος «για πλάκα» της προκάλεσε μόνιμη παράλυση!

H διεύθυνση όχι μόνο δεν απέλυσε τον βίαιο σεφ, αλλά έκανε και... πλακίτσα

Ένα άγριο κεφαλοκλείδωμα, που έκανε ως «αστείο» ένας σεφ σε παμπ της Ουαλίας σε μια σερβιτόρα, είχε ως συνέπεια η δεύτερη να υποστεί μόνιμη παράλυση στο πρόσωπο, εξαιτίας του «στραγγαλισμού» της και της βλάβης που προκλήθηκε στα νεύρα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο, στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έκανε η παμπ Cameo στο Κάρντιφ για τους εργαζομένους στην επιχείρηση.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η μήνυση της νεαρής κοπέλας κατά της επιχείρησης, ο μεγαλόσωμος σεφ εμφανίζεται να σφίγγει δυνατά και επί ώρα τον λαιμό της Molly Phillips, προτού εκείνη λιποθυμίσει και σωριαστεί στο πάτωμα, χτυπώντας το κεφάλι της.

Molly Phillips, 24, a bar manager, collapsed at a staff Christmas party when the pub chef Nathan Webb, a 15st American football player gripped her neck and choked her 

Όπως κατέθεσε η 23χρονη στο δικαστήριο, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι της εξέταζαν για εγκεφαλικό, εξαιτίας του παράξενου σχήματος που είχε πάρει το στόμα της. Η κοπέλα πέρασε ολόκληρη την πρώτη μέρα του 2018 στο νοσοκομείο, προτού τελικά της ανακοινώσουν οι γιατροί ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, και ότι η παράλυση στο πρόσωπό της οφειλόταν πιθανώς στην έλλειψη οξυγόνου κατά τον «στραγγαλισμό».

Όμως, αν και αρχικά της είχαν πει ότι επρόκειτο για κάτι προσωρινό, η παράλυση παραμένει μέχρι σήμερα, έναν χρόνο μετά, εμποδίζοντας τη νεαρή ακόμα και να χαμογελάσει!

Στην μήνυσή της, η Phillips αναφέρει ότι η παμπ όπου εργαζόταν όχι μόνο δεν απέλυσε τον σεφ για το περιστατικό, αλλά χλεύαζε την ίδια κάθε φορά που εξέφραζε ανησυχία για τη σωματική της ασφάλεια. Επίσης, ο διευθυντής της παμπ είχε ακουστεί να αστειεύεται για το συμβάν, ρωτώντας με ένα μεγάλο χαμόγελο τον σεφ του αν «στραγγάλισε καμιά άλλη γυναίκα τελευταία».

Απηυδισμένη, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε λίγο καιρό αργότερα να παραιτηθεί.

Το δικαστήριο δικαίωσε πάντως την νεαρή, επιδικάζοντάς της αποζημίωση.



Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ