06 Δεκεμβρίου 2018

Στην πασαρέλα η κόρη του Ζόραν Ζάεφ (pics)

Η κόρη του Σκοπιανού πρωθυπουργού όπως αποκάλυψε το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας

Είναι πια δεδομένο ότι η κόρη του πρωθυπουργού της ΠΓ∆Μ, Αλεξάνδρα Ζαέβα, ζει τη ζωή της μακριά από τα άγχη και τις αγωνίες του πατέρα της. Ο Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης και της οριστικής κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την πλευρά της ΠΓ∆Μ, αλλά η κόρη του δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις ίδιες αγωνίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η Αλεξάνδρα είναι σίγουρα μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, με τέλειες αναλογίες. Και ενώ την έχουμε δει πολλές φορές να ποζάρει στα social media και μάλιστα οι φωτογραφίες της να παίρνουν δεκάδες σχόλια, ήρθε η ώρα να τη δούμε και στην... πασαρέλα.
Η κόρη του Σκοπιανού πρωθυπουργού– όπως αποκάλυψε το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το περασμένο Σάββατο - πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας.

Όχι, δεν άλλαξε καριέρα, απλώς αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία, που διοργανώνεται από τον σύλλογο Bepa και έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα με ειδικές ανάγκες. Όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Villa Park, στη Στρούμιτσα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
-->
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Zaeva (@aleksandrazaeva) στις


Εξίσου χαρούμενη είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Ζόριτσα Ζαέβα, η οποία υποστήριξε απόλυτα τη συμμετοχή της κόρης της και θεωρεί ότι με τον δικό της τρόπο μετέφερε το μήνυμα ότι όλοι είναι ίσοι και πρέπει να καταβάλλουν προσπάθειες για την αποδοχή της διαφορετικότητας. «Η Αλεξάνδρα θα είναι σε αυτή την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά. Ελπίζω ότι η εκδήλωση θα γίνει παράδοση και θα βοηθήσει στην αλλαγή της κοινής γνώμης», δήλωσε η Ζόριτσα Ζαέβα στο «Focus» των Σκοπίων. Πέρυσι μάλιστα, και η ίδια η Ζόριτσα είχε συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση με τίτλο «Είμαστε όμορφοι, είμαστε», και ακριβώς αυτή η συμμετοχή της συζύγου του πρωθυπουργού ήταν που είχε προσελκύσει την προσοχή του κοινού.

Η παρουσία της στην πασαρέλα μαζί με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ήταν κατά κάποιον τρόπο το γκρέμισμα των ταμπού, αφού ήταν η πρώτη σύζυγος πρωθυπουργού στη χώρα η οποία αποδέχτηκε τον ρόλο του... μοντέλου. Ακόμα, στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβουν μέρος η επικεφαλής του Υπουργικού Συμβουλίου, Μιρτζάνα Τζανέβα, ο δήμαρχος Βαλαντόβο, Πέρο Κοσταντίνοβ, ο μουσικός Βασίλ Γκαρβάνλιεβ, ο τραγουδιστής της όπερας Τζαβόρκα Βιτάνοβα, αρκετοί γιατροί, επιχειρηματίες, καθηγητές και ανθρωπιστές.