14 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Για να μην έχετε κενά γι το πως πληρώνονται οι προπαγανδιστές ΣΥΡΙΖΑ

Εσείς ακόμα αναρωτιέστε πώς χρηματοδοτούνται όλα αυτά τα sites που ξεφυτρώνουν και ουρλιάζουν υπερ ΣΥΡΙΖΑ;

Να πχ το thefaq.gr:

Σε πολιτικό εφιάλτη για την κυβέρνηση εξελίσσεται το «σκοπιανό»

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις και οι δημόσιες παρεμβάσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ σε δημοσκόπηση του «ΘΕΜΑτος» το 68% των Ελλήνων διαφωνούν με την χρήση του όρου «Μακεδονία» από την γείτονα


Φερεντίνος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου: Αθλιο, άνανδρο, εμετικό, αυτό που έκανε [εικόνες]

Δημοσίως τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος στην είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, οι οποίοι παίζουν μαζί στην παράσταση «Πετά Πετάει», στο θέατρο Χυτήριο.

Πομάκοι: Όνομα, καταγωγή και ιστορία

Πώς πήραν το σημερινό τους όνομα - Οι διάφορες θεωρίες για την καταγωγή τους - Η μακραίωνη ιστορία τους - Πότε εξισλαμίστηκαν - Τα λάθη της Ελληνικής Πολιτείας στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας

ΣΚΙΤΣΟ-Κάπως έτσι θα λύσει ο Αλέξης το θέμα με τους 8 Τούρκους

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Κασιμάτης: Εξελίσσεται βάσει προδιαγραφών ΣΥΡΙΖΑ

[ΦΩΤΟ-Το μακρύ κασκόλ –και ιδίως σε κλειστούς χώρους, που δεν χρειάζεται– είναι διαχρονικό αξεσουάρ της Αριστεράς. Υποδηλώνει τον τύπο «διανοούμενος της Αριστεράς». Πολλές φορές, όπως στην περίπτωση του εικονιζόμενου υπουργού, χρησιμεύει και ως φερετζές, αν με εννοείτε. Ισως το κασκόλ είναι το σύμβολο με το οποίο ο υπουργός δείχνει ότι παραμένει αριστερός, παρά το νομοσχέδιο. Ισως πάλι γι’ αυτό να είναι μαύρο – ο υπουργός πενθεί...]

Ετσι είναι, πράγματι: χθες κάτι ακούστηκε από το Κούγκι (το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ). Ηταν βέβαια ο Π. Καμμένος, που επανέλαβε το δόγμα του 1992 περί της απόλυτης ελληνικότητας του όρου «Μακεδονία». Ωστόσο, όσον αφορά τη γενική εικόνα, ο κυβερνητικός εταίρος παραμένει εξαφανισμένος, την ίδια ώρα που αυξάνεται η πίεση την οποία δέχεται, ιδίως αφότου μπήκε στο παιχνίδι και η Εκκλησία.

Σκοπιανό: Δυναμιτίζει τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος

Του Σάκη Μουμτζή

Κανένας δεν θα περίμενε πως εικοσιέξι χρόνια μετά, η φλόγα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα παρέμενε άσβεστη στις ψυχές των ανθρώπων.

Ενας κόσμος ταλαιπωρημένος ψυχικά και κουρασμένος ηθικά από την λαίλαπα των τελευταίων οκτώ ετών, έχει πετάξει «λευκή πετσέτα».


ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ! Γνωστή τραγουδίστρια: «Σταμάτησα το τραγούδι γιατί ο άντρας μου προέβλεπε ότι θα χωρίζαμε»

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε το τραγούδι.

Η Μαριάντα Πιερίδη σεβάστηκε τη γνώμη του συζύγου της, Δημήτρη Κατριβέση η οποία ήταν ότι η δουλειά τους θα τους χώριζε και αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι.

Ο Ντάιζελμπλουμ και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»!

Ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάιζελμπλουμ είπε μια μεγάλη αλήθεια, ότι «με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και φυσικά με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο σχεδόν όλα έγιναν ευκολότερα». Αναγνώρισε ότι μετά το «ουάου» που άκουσε δια στόματος του Γιάνη (μ´ ένα νι) Βαρουφάκη, μπροστά στις κάμερες στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, στις αρχές 2015 και τις υπερμεγέθεις μπαρούφες που τότε πίστευε και ο Τσίπρας, η κυβέρνηση μετατοπίστηκε στο «ναι σε όλα».


Βίντεο: 80χρονη τα έβαλε με νεαρό που πήγε να της κλέψει την τσάντα

Μία 80χρονη έδωσε μία θαρραλέα μάχη με νεαρό που προσπάθησε να της κλέψει την τσάντα και με τα πολλά ο τελευταίος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.


Στο κρατητήριο ο Ντένις Ρόντμαν -Οδηγούσε μεθυσμένος

Σε μπελάδες μπήκε ο Ντένις Ρόντμαν, καθώς συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο πρώην σταρ του NBA, που φιλοδοξεί να κάνει νέα καριέρα ως... διαμεσολαβητής ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα- αφού ισχυρίζεται ότι είναι φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν- συνελήφθη στην Καλιφόρνια.


Αποικίες Τούρκων και Σκοπιανών σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Τουρκική απόβαση και πρόκληση στην Αθήνα!

Το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο της Κωνσταντινούπολης «Turyap» άνοιξε πολυτελή υποκαταστήματα στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη και με τη συνεργασία Ελλήνων αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και διακοσμητών(όπως αποκαλύπτεται στο site της εταιρείας) αγοράζει σε τιμές ευκαιρίας σπίτια και επιχειρήσεις Ελλήνων.

Δολοφονία Ζέμπερη: Υπόμνημα στον ανακριτή θα καταθέσει η μητέρα της- Τι ζητά

Υπόμνημα στον ανακριτή, ζητώντας απαντήσεις, θα καταθέσει στον ανακριτή αύριο, Δευτέρα, η μητέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη.


Ιδού πως και γιατί το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλε λουκέτο και στο MEGA

H τρομοκρατία που άσκησε η κυβέρνηση στους τραπεζίτες ευθύνεται αποκλειστικά για το λουκέτο στο MEGA, χωρίς ωστόσο αυτό να απαλλάσσει από τις εγκληματικές ευθύνες τον Μπόμπολα, που είχε την ευθύνη της διοίκησης και κατάφερε να χρεοκοπήσει τόσο το MEGAλο κανάλι όσο και τον «ΠΗΓΑΣΟ».


ΒΙΝΤΕΟ-Πάντως οι ΝΔίτες πρέπει να του πούμε κι ένα μπράβο του Αλέξη

Και επειδή του κοπανάμε συνεχώς ότι λέει ψέμματα και για να τα λέμε όλα: Ευτυχώς που κάνει τα ανάποδα απ' όσα είπε:


ΚΡΙΜΑ! ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ! «ΚΕΚΑ@ΛΩΜΕΝΕ πρωθυπουργέ...»: Η επιστολή παραίτησης του Κώστα Ζουράρι

«Υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον»

Βίντεο- «Σφαγή» Χασαπόπουλου- Πετρόπουλου για το Mega!

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο του Mega Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ Ανδρέα Πετρόπουλο για το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού Mega, κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του Γιάννη Πολίτη στον τηλεοπτικό σταθμό του Action.


Η τελευταία απόφαση της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας με την τοποθέτηση του κυρίου Παρασκευόπουλου ως υπευθύνου για την παραβατικότητα στα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας γεννά αντιφάσεις και προκαλεί ερωτηματικά στην ακαδημαϊκή κοινότητα.


ΜΑΛ@ΑΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΠΙΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ! Τσιρώνης στο AFP: Επενδύσεις 1,5-2 δισ. ευρώ από τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης

Το επόμενο διάστημα θα νομοθετηθεί η φαρμακευτική χρήση της κάνναβης, δήλωσε στο AFP ο Γιάννης Τσιρώνης, κάνοντας λόγο για προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα.


Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της προέδρου Εφετών που χειρίζεται μια εκ των υποθέσεων των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Με απόφαση της 7ης Επιτροπής Προσφυγών Ασύλου (υπ΄ αριθμ. 773/2018) απορρίφθηκε το αίτημα της τακτικής προέδρου της εν λόγω επιτροπής Ευγενίας Μυλωνοπούλου και παράλληλα προέδρου του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, να παραιτηθεί λόγω...

Πρετεντέρης: Να μιλήσουμε λοιπόν για το Mega

"Να μιλήσουμε λοιπόν ειλικρινά για το MEGA. Διότι τα ισχυρα κι αυτοπροσδιοριζόμενα μέσα είναι δείγμα υγείας κι όχι πρόβλημα στη Δημοκρατία" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

EMENA EBAZE KAI TO KOMMOYNIΣΤΗΣ ΜΕΣΑ! "Μου είχε πει ο πατέρας μου να μην γίνω πρεζάκιας, π@@@@ης και ρουφιάνος"

Από τη δεκαετία του 1990 και μετά ο Στηβ Ντούζος, γιος ενός εκ των μεγαλύτερων ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, του Ανδρέα Ντούζου, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και έκτοτε περνά τον χρόνο του οδηγώντας τις μηχανές του και ζώντας όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.


Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Αεροπλάνο γλίστρησε στον γκρεμό!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας στην βορειοανατολική Τουρκία, όπου το βράδυ του Σαββάτου, ένα αεροπλάνο της εταιρίας Pegasus «γλίστρησε» από τον διάδρομο προσγείωσης και βρέθηκε στον γκρεμό!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε τη διαθήκη της - Σε ποιους αφήνει την περιουσία της

Συμβολαιογράφο προκειμένου να συντάξει τη διαθήκη της επισκέφθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει δικά της παιδιά, όμως ο Θεός την ευλόγησε με ανίψια τα οποία και όρισε ως κληρονόμους της.


Παραιτήθηκε ο Ζουράρις -Αποφάσεις Τσίπρα για ανασχηματισμό τη Δευτέρα [βίντεο]

Την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό υπέβαλε με επιστολή του στο πρωθυπουργό ο Κώστας Ζουράρις μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον οχετό ύβρεων κατά Ολυμπιακού και Αρη.


Πέθανε ο θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού Αριστείδης Ρουμπάνης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο Αριστείδης Ρουμπάνης, ο οποίος είχε λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε περισσότερα από δύο αθλήματα και γι’ αυτό το όνομα του ξεχώριζε μεταξύ δέκα Ελλήνων πολυσύνθετων Olympians Αθλητών.


Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Ολυμπιακός: Ο Πρωθυπουργός και κορυφαίοι Υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περιφρονούν την συνταγματική τάξη


[Ρε Βαγγέλα τι σχέση έχουν τα υπόλοιπα, που έχουν πει άλλοι υπουργοί για το ναρκοπλοίο, με τις χθεσινές παπαριές του Ζουράρι... ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ Ζουράρις πρόσβαλε το Σύλλογο, αλλά τα άλλα είναι προσωπική σου υπόθεση]

Ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού «δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις» εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με αφορμή τις ύβρεις που εξαπέλυσε σε βάρος των ερυθρόλευκων οπαδών ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.


Στο εδώλιο η Λυδία Κονιόρδου -Για μη καταβολή αποζημίωσης σε εργαζόμενη

Στο εδώλιο του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της καταβολής μέρους αποζημίωσης απόλυσης.


Υποβάλλει παραίτηση ο Κώστας Ζουράρις μετά τις αντιδράσεις

Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο Βήμα αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.

ΝΔ για υβρεολόγιο Ζουράρι: «Σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης

Για «κατάντια» και «εκφυλισμό» της κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις υβρεολόγιο του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη.


Επιθέσεις με μολότοφ εναντίον ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο - Συνελήφθη 17χρονος

Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ πραγματοποίησαν άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή του Πολυτεχνείου.


Συλλυπητήρια ΝΔ για τον Θοδωρή Μιχόπουλο

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θόδωρου Μιχόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.


Τρομακτικό βίντεο: Μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται στον αέρα μπαίνοντας σε στροφή με 190χλμ./ώρα

Ο 29χρονος αναβάτης υπέστη κάταγμα στα πλευρά και την κλείδα από την πτώση

Τρομακτικό είναι το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται στον αέρα όταν χάνει τον έλεγχο της μηχανής του ενώ «μπαίνει» σε στροφή με 120χλμ./ωρα.


Ο Τζίμης Πανούσης και η σχέση του με την Εκκλησία: Είμαι εξομολόγος του κοινού μου

Αυτό έλεγε ο καλλιτέχνης που σατίρισε την νεοελληνική πραγματικότητα όσο κανείς, είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την θρησκεία, και όχι μόνο λόγω του... παρουσιαστικού του και των ρόλων - Επισκεπτόταν μοναστήρια και συνομιλούσε με μοναχούς - Άγνωστες ιστορίες από την προσωπική του ζωή

ΠΑΓΟΣ! Βίζερ: Εάν υπάρξει ελάφρυνση χρέους αυτό θα προβλέπει κάποια περαιτέρω συμφωνία

Βάζει «πάγο» στο αφήγημα περί «καθαρής εξόδου» που προωθεί η κυβέρνηση

Μήνυμα στην Αθήνα ότι αν υπάρξει ρύθμιση χρέους αυτό θα γίνει με επιπλέον όρους στέλνει ο απερχόμενος πρόεδρος του Euroworking Group Τόμας Βίζερ.


Η άγνωστη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον Παλαιοκώστα στη Ρουμανία και ο σκηνοθέτης-σωσίας του διαβόητου δραπέτη

Έως και στη ρουμανική πόλη Τιμισοάρα - κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία - έχει φθάσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 51χρονου περιβόητου καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα, που έχει εξαφανισθεί από προσώπου γης από τον Φεβρουάριο του 2009, μετά τη δεύτερη απόδραση με ελικόπτερο από τις Φυλακές Κορυδαλλού.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ! Δ. Καμμένο: Ή εγώ ή ο Ζουράρις - Δεν χωράμε και οι δύο - ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.


Από ανακοπή και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Τσίπρα

Είχε εργαστεί επί χρόνια στην ιδιωτική και την δημόσια τηλεόραση - Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς το βράδυ του Σαββάτου ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος.

Πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα Κυριακής 14-01-2017

Δείτε τα:

Παρέμβαση Καραμανλή για Σκοπιανό

Για παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, για το Σκοπιανό, μιλά το πρωτοσέλιδο της Real News.

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο φέτος στο NBA [βίντεο]

Περίπου 10 λεπτά... απόλαυση!

Με ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσιάζουν τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη φετινή σεζόν.


ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Πρώην πρωθυπουργός στην πρώτη έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Μαλ@κες Έλληνες τον φάγατε πριν προλάβει να νομιμοποιήσει την πρέζα και θα του πάρει τη δόξα ο Τσίπρας!

Την Παρασκευή άνοιξε τις πύλες της στο κοινό άνοιξε η πρώτη έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα, η Athens Cannabis Expo 2018 και ένας από τους επιφανείς της επισκέπτες ήταν ο...

Αυταπάτη και η αύξηση του κατώτατου μισθού

Η πολιτική υπόσχεση της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου για αύξηση του κατώτατου μισθού, που για πολλούς μυρίζει εκλογές, για να υλοποιηθεί τον Ιούνιο του 2019 (δεν είναι δυνατόν νωρίτερα) πρέπει να περάσει από σαράντα κύματα. Το θέμα είναι φλέγον για την κοινωνία, καθώς πριν από τα μνημόνια ο κατώτατος μισθός αφορούσε το 10% των εργαζoμένων, ενώ σήμερα με μισθό έως 600 ευρώ αμείβεται ένας στους τρεις εργαζομένους (33,65%)


ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Ο Καμμένος ζητά δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, ενώ ταυτόχρονα οι ΑΝΕΛ βγάζουν ανακοίνωση και λένε "μην προκαταλαμβάνουμε οτιδήποτε πριν τελειώσει η διαπραγμάτευση"

Δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων ζητά ο Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», όμως την ίδια ώρα το κόμμα των ΑΝΕΛ με διαρροή-ανακοίνωση στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εκφράζει εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών, υπογραμμίζοντας: «Δεν προκαταλαμβάνουμε οτιδήποτε πριν τελειώσει η διαπραγμάτευση».

Survivor 2: Αυτοί είναι οι 12 Διάσημοι και οι 12 Μαχητές [βίντεο]

Την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του Survivor.

Οι 24 παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι, έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο.

ΗΧΗΤΙΚΟ! Έξαλλος ο Καραπαππάς με τον ΚΑΦΡΟ Ζουράρι-Την παρέμβαση Τσίπρα ζητάει ο Άρης

«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...» είπε ο υφυπουργός των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Ποιος τον γ...άει τον Άρη;» - Αποδοκιμάζουν ακόμη και οι ΑΝΕΛ

«Χέρι - χέρι» Λαφαζάνης και Τσοβόλας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μέλλον - Πολύ γρήγορα θα είναι παρελθόν» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ - Δημήτρης Τσοβόλας: «Η μόνη αριστερή κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο ήταν αυτή της περιόδου 1981-1989»