21 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ο «Αφρικανός» δηλώνει είναι Ελληνας από την Νάουσα -Βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη [εικόνες]

[Ανακάλυψε την "Μακεδονία" στις 15 Ιανουαρίου 2019... μέχρι τότε ασχολούνταν με τη γυμναστική... και μιλάει με φίλους του αλβανική διάλεκτο!!!]

Στο χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα αίσθηση δημιούργησε η παρουσία ενός μελαμψού άνδρα με την ελληνική σημαία να βρίσκεται σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ στη Βουλή.

Λόγω του μελαμψού χρώματος στο δέρμα του πολλοί ανέφεραν ότι είναι αφρικανικής καταγωγής και είχε «ύποπτη» παρουσία στα επεισόδια και μάλιστα μπροστά-μπροστά από όλους στις συγκρούσεις με την Αστυνομία.


Ο πρωταγωνιστής των επεισοδίων

Τελικά, με... παρέμβαση του ίδιου του πρωταγωνιστή έλαμψε η αλήθεια και αποκαλύφθηκε ότι είναι Ελληνας, κάτοικος Νάουσας και ονομάζεται Δημήτρη Ανθρακέας.


Ο Δημήτρης Ανθρακέας στα επεισόδια και σε μια προσωπική του φωτογραφία

Αρχικά σχολίασε ο ίδιος σε ανάρτηση στα social media ότι είναι Ελληνας, Μακεδόνας και δεν έχει καμία σχέση με αφρικανική καταγωγή.



Μάλιστα, στο προφίλ του χρήστη στα social media με το όνομα «Δημήτρης Ανθρακέας» υπάρχει φωτογραφία του από τα επεισόδια τραβηγμένη λίγο μετά τη σύγκρουση του με τα ΜΑΤ, στην οποία υπάρχουν σχόλια από δυο συγγενικά του πρόσωπα, που τον αναγνωρίζουν και σχολιάζουν από κάτω.


Δείτε και τα περίεργα: