08 Ιανουαρίου 2019

Η ΟΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ! ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η μυθική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον Πρίγιοβιτς

[Αλλά και να φύγει έχουμε Ακπομ που θα σας τα παστέλ Μέι το ίδιο άνετα!]

Η Αλ Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία έχει αποφασίσει να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ. Και για να το κάνει αυτό, δίνει... ουρά από πετροδόλαρα στον πρώτο σκόρερ της Super League και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά οι Αραβες πληρώνουν την ρήτρα των 10 εκατ.ευρώ στον ΠΑΟΚ για να πάρουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ στον 29χρονο Σέρβο σέντερ φορ προτείνουν μυθικές απολαβές 23,9 εκατ.ευρώ μέχρι το 2023. Αυτά ως πάγιες αποδοχές διότι τα μπόνους που του δίνουν... ζαλίζουν.

Ο ΠΑΟΚ που για πρώτη φορά μετά το 1985 νιώθει να βρίσκεται τόσο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά, καθώς οι Άραβες πληρώνουν την ρήτρα του πρώτου σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς τα εντυπωσιακά στατιστικά του Σέρβου δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Έχοντας σκοράρει τα 9 από τα 24 γκολ της ομάδας του μέχρι στιγμής, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ που δεν θέλει να αποχωριστεί τον βασικό του σέντερ φορ, ειδικά όταν ο πάγκος που υπάρχει στιγμή από πίσω του δεν δείχνει ικανός να τον αντικαταστήσει επάξια.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να κρατήσει τον παίκτη στην Τούμπα και να γράψουν μαζί ιστορία, καθώς ο Σέρβος έχει αποδείξει το δέσιμο που έχει με την ασπρόμαυρη εξέδρα, που με την σειρά τους δεν διστάζουν να εκδηλώσουν την λατρεία τους για τον γκολτζή που ήρθε πριν 2 χρόνια από την Λέγκια, προσαρμόστηκε αμέσως και τώρα φέρνει 10 εκατ. ευρώ στον Δικέφαλο.

Ακούγεται έντονα στα ποδοσφαιρικά σοκάκια της συμπρωτεύουσας πως ο Ιβάν Σαββίδης που δεν φείδεται χρημάτων, ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση συμβολαίου στον Σέρβο, κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια να παραμείνει ο Πρίγιοβιτς στη Τούμπα. Ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ και θα αποδεικνύει την αξία αλλά και την σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος σέντερ φορ.

Την ίδια στιγμή ο Σέρβος φαίνεται αποφασισμένος να φύγει από την Τούμπα, καθώς η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, που μάχεται να σωθεί φέτος αφού βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις 1 νίκη και είναι διατεθειμένη να ρίξει πολύ χρήμα στη μάχη αυτή, έχει κάνει μια πραγματικά ασύλληπτη πρόταση στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ακόμα και να δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Σέρβος γκολτζής, σίγουρα θα τριγυρίζει στο μυαλό του, αν έκανε λάθος που γύρισε την πλάτη του σε αυτά τα χρήματα.

Τι περιλαμβάνει η μυθική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον Πρίγιοβιτς;

-5,3 εκατ.ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 4,5 ετών

-25.000 ευρώ μπόνους για κάθε γκολ

-50.000 ευρώ μπόνους για κάθε νίκη

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό μπορεί ο ανταγωνισμός στην Ευρώπη και η κατάκτηση ενός ιστορικού πρωταθλήματος να αποτελούν ισχυρό δέλεαρ για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, όμως τα χρήματα που προσφέρονται στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορούν να τον εξασφαλίσουν για την υπόλοιπη ζωή του.

Τώρα το βάρος πέφτει στον προπονητή του ΠΑΟΚ και την διοίκηση που με γεμάτο πορτοφόλι θα πρέπει να βγουν στην αγορά και να βρουν έναν άξιο αντικαταστάτη του Σέρβου σεντερ φορ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά μην ξεχνάμε πως και ο Αλεξανταρ Πρίγιοβιτς, χειμώνα είχε έρθει...