11 Ιανουαρίου 2019

Πιο ξενέρωτο πεθαίνεις -Το πάρτι της Κέιτ Μίντλετον για τα γενέθλιά της

Τα 37α γενέθλιά της γιόρτασε προχθές η Κέιτ Μίντλετον με ένα οικογενειακό πάρτι με τσάι στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Η δούκισσα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, δεν ήθελε κάτι φανταχτερό, επιλέγοντας να περάσει τα γενέθλιά της με τα τρία της παιδιά, τον 5χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 3χρονη Σάρλοτ και τον μόλις 8 μηνών Λούις.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ γιόρτασε προχθές τα 37α γενέθλιά της

Και παρόλο που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν απασχολημένος με τα βασιλικά του καθήκοντα προχθές το πρωί, κατάφερε να επιστρέψει εγκαίρως στο σπίτι για να συμμετάσχει στο πάρτι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κέτι έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και τα παιδιά της, της έκαναν δώρα.

Μια πηγή είχε δηλώσει νωρίτερα στο Vanity Fair: «Η Κέιτ δεν είναι λάτρης των μεγάλων πάρτι, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ λατρεύουν τις τούρτες, γι’ αυτό και θα γίνει ένα πάρτι με τσάι στο παλάτι με κεριά και δώρα».

Ο δούκας του Κέμπριτζ πέρασε το πρωινό του στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου στο Γουάιττσαπελ, όπου γιόρτασε τα 30 χρόνια υπηρεσίας των London Air Ambulance.

Ο πρίγκιπας άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, όταν αστειευόμενος είπε πως είχε ξεχάσει τα γενέθλια της συζύγου του. Έδειξε μάλιστα, έκπληκτος, όταν δύο νέοι του έδωσαν μια χειροποίητη κάρτα που είχαν φτιάξει για τα 37α γενέθλια της δούκισσας του Κέμπριτζ, λέγοντάς τους: Μπράβο σας που το θυμηθήκατε». Προτού προσθέσει: «Ευτυχώς, το θυμήθηκα σήμερα το πρωί».
Το παλάτι του Κένσινγκτον θέλησε κι αυτό να ευχηθεί για τα γενέθλια, κάνοντας μια ανάρτηση στο Twitter με μια φωτογραφία της Κέιτ και την λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα μηνύματά σας για τα γενέθλια της δούκισσας του Κέμπριτζ σήμερα» συνοδευόμενο με ένα emoji μπαλόνι.