16 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΡΙΖΑία τραγουδίστρια κράζει Παπαχριστόπουλο-Ζουράρι που θα ψηφίσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τάσσονται υπέρ του συλλαλητηρίου της Κυριακής. Ανάμεσά τους και επώνυμοι Ελληνες, όπως η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου, ως πρόσφατα φανατική θαυμάστρια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ετοιμάζεται να δώσει μάχη για την Μακεδονία:




Και συνέχισε λίγο αργότερα η Αφροδίτη Μάνου:

Ο κύκλος της αποστασίας κλείνει. Οι 151 της εθνικής αυτοκτονίας είναι κοντά. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού!



Η μεταστροφή Μάνου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους ΣΥΡΙΖΑίους παροικούντες τα ΜΚΔ, καθόλου αντίστοιχη με εκείνη που είχαν προκαλέσει ανάλογου ήθους και ύφους, αλλά διαφορετικής απόχρωσης δηλώσεις λίγο παλιότερα, όταν έγραφε πως ο «Αδόλφος Σόιμπλε» έγινε παραπληγικός επειδή είναι «παράφρων και σαδιστής» πολιτικός. Ακόμα πιο ντούκου είχε περάσει ένα παλιότερο μανιφέστο υπέρ Τσίπρα, όπου μεταξύ πολλών άλλων, ανέφερε πως “κάπου εκεί ήρθε ο Στηβ Τζομπς και τα σάρωσε όλα. Αν ο Μαρξ ζούσε, σίγουρα θα τον είχε λάβει υπόψη του, όμως εσείς όχι.” Ενώ σε συνέντευξή της στο Documento μας ενημέρωνε ότι της έκοψαν την καλημέρα επειδή στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ...