10 Ιανουαρίου 2019

Γνωστός στην Ελλάδα Τούρκος γόης ηθοποιός παντρεύεται σέξι Θεσσαλονικιά [εικόνες]

Τον Μπουράκ Χακί, Τούρκο ηθοποιό, το ελληνικό κοινό τον λάτρεψε από τη συμμετοχή του στη σειρά «Κισμέτ».

Και όπως φαίνεται, μια Ελληνίδα τον λάτρεψε τόσο που θα γίνει γυναίκα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο Μπουράκ Χακί παντρεύεται την εντυπωσιακή Χαρά Παππά από τη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή φοιτήτρια Οικονομικών από τη Θεσσαλονίκη, με το καλλίγραμμο κορμί κα το εντυπωσιακό πρόσωπο, φαίνεται ότι μάγεψε τον Τούρκο ηθοποιό και έτσι τώρα οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Τα τουρκικά ΜΜΕ, μάλιστα, αναφέρονται σε εκείνη ως την ωραία Ελληνίδα που σαγήνευσε τον Τούρκο γόη.


Η γνωριμία των δύο έγινε όσο ο Τούρκος ηθοποιός βρισκόταν στη χώρα μας για την παράσταση «Ο κύκλος» στην οποία συμμετείχε.

Ο Μπουράκ Χακί για αρκετά χρόννια ταξίδευε συνέχεια στην Ελλάδα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει μαζί σε κάποια βόλτα τους ή σε κάποια βραδινή τους έξοδο, όπου ήταν πάντα πολύ διαχυτικοί.


Τελικά, η Χαρά Παππά ακολούθησε τον Μπουράκ Χακί στην Κωνσταντινούπολη και πλέον ζουν μαζί.

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος», είχε αποκαλύψει ο ίδιος. «Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, είναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμητες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους», είχε πει.


Οι δυο τους πέρασαν πάντως μια κρίση όταν πέρυσι εκείνος ήλθε στην Ελλάδα με τη γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων της τουρκικής τηλεόρασης Γκιουλσέν Ποτούκ, με την οποία ήταν ζευγάρι αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις χώρισαν.


Ο Μπουράκ, στο παρελθόν έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος με την ηθοποιό Σέμα Σιμσέκ για 11 χρόνια, με την οποία χώρισε το 2012, ενώ έχουν αποκτήσει κι έναν γιο.