17 Ιανουαρίου 2019

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Οι ΑΝΕΛ έφυγαν αλλά στηρίζουν -Ο Κατσίκης ψήφισε νομοσχέδιο του υπ.Παιδείας

Το πρώτο δείγμα γραφής έδωσαν σήμερα  οι ανεξάρτητοι έλληνες για τη στάση που θα κρατήσουν στη Βουλή έναντι της νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Στη σημερινή συνεδρίαση όπου εξετάζεται στην ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας  για συνενώσεις τμημάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης είχε μόνο καλά λόγια για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για το οποίο όπως είπε δίνει άμεσες και μακρόπνοες λύσεις.

Η στάση Κατσίκη  και η θετική ψήφος που  δίνει στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει ο Πάνος Καμμένος  εξηγώντας το διαζύγιο του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ότι  δηλαδή ο μόνος λόγος που έφυγε από την κυβέρνηση είναι η συμφωνία των Πρεσπών και ότι στα υπόλοιπα θέματα θα στηρίζει με την ψήφο τόσο  τη δική του όσο και των βουλευτών του, όσοι  τουλάχιστον του έχουν απομείνει τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Έτσι λοιπόν στο πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε και χωρίς την παρουσία των ΑΝΕΛ στην κυβερνητική πλειοψηφία το νομοσχέδιο θα περάσει  σίγουρα με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.