16 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Καμμένος παραδέχεται ότι σχεδίαζαν να φορτώσουν τη συμφωνία που υπέγραψαν στον Κυριάκο... λογάριαζαν όμως χωρίς τη Μέρκελ που βιάζεται

"Στη συμφωνία ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρο ότι εμείς ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε και δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που θα παραχωρεί τον όρο Μακεδονία" είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή ενώ αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός τον είχε διαβεβαιώσει τον περασμένο Ιούνιο πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα ερχόταν μετά τις εκλογές προς κύρωση.

"Είχαμε διαβεβαίωση τον Ιούνιο πως η Συμφωνία θα έρθει μετά τις εκλογές και αυτό άλλαξε τον Νοέμβριο πως η Συμφωνία θα έρθει μετά τον Μάρτιο. Έχουμε δύο φορές αλλαγή στάσης του κυβερνητικού εταίρου απέναντί μας" ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Εκείνη τη στιγμή, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα, έγνεψε αρνητικά το κεφάλι του.



Σαν προδομένος εμφανίστηκε ο κ Καμμένος, με τον Πρωθυπουργό με τον οποίο συγκυβερνούσε μέχρι πρόσφατα, και σε χθεσινή συνέντευξή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.