08 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομικοί τα... είδαν όλα όταν σκίουρος έκανε έφοδο στο τμήμα

Δουλειά τους είναι να αντιμετωπίζουν κάθε είδους ταραχοποιούς. Και υποτίθεται ότι είναι έτοιμοι για κάθε απρόβλεπτη κατάσταση. Κι όμως, ένας σκίουρος έκανε ρεζίλι αυτούς τους αστυνομικούς.

Αυτό το «απείθαρχο» ζώο έκανε... εισβολή σε αστυνομικό τμήμα στο Ιλινόις, όπου όπως αποδείχθηκε έχουν πολύ χιούμορ, αφού δημοσίευσαν στο Facebook το βίντεο με το πάθημά τους. Ενας αστυνομικός ανέβηκε σε καρέκλα, άλλη ακούγεται να τσιρίζει τρομαγμένη, ενώ ο σκίουρος χοροπηδά προς πάσα κατεύθυνση, αδυνατώντας να αντιληφθεί ποια πόρτα θα τον οδηγήσει ξανά προς την ελευθερία.

«Αυτό το βίντεο είναι μια δοκιμασία για την ικανότητα των αστυνομικών μας να αντιμετωπίσουν τους ταραχοποιούς που έρχονται στο τμήμα», ανέφερε η ανάρτηση στο Facebook, ενώ στα σχόλια αστυνομικοί διευκρίνιζαν ότι ο ένστολος που είναι πάνω στην καρέκλα δεν τρομοκρατήθηκε, απλά εφάρμοζε... τακτική προσέγγισης.

Πάντως η περιπέτεια είχε αίσια κατάληξη. Τουλάχιστον για τον σκίουρο. «Βγήκε έξω μια χαρά, δεν τραυματίστηκε. Οι αστυνομικοί μας από την άλλη, κατέφυγαν σε ψυχοθεραπεία, κατέληγε το τμήμα στην ανάρτησή του στο Facebook.