16 Ιανουαρίου 2019

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ! Εφτασε στο ΥΠΕΞ από τα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών


[Άντε τώρα να πεις στον πλανήτη όλο, ναι αλλά τώρα δεν ψηφίζουμε... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ "ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ"; Τώρα αν τύχει και καταψηφιστεί ετοιμαστείτε να μας ξεχ@σει όλος ο πλανήτης αφού θα είμαστε οι απατεώνες της υπόθεσης μιας και οι Σκοπιανοί έκαναν το κομμάτι τους... και μετά να αναρωτιέστε γιατί δε μας στηρίζουν Αμερικάνοι, ΄Γερμανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι...]

Eφτασε στο ελληνικό ΥΠΕΞ, από τα Σκόπια η ρηματική διακοίνωση, το κείμενο της συνταγματικής αναθεώρησης της ΠΓΔΜ με βάση τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κυβέρνηση των Σκοπίων σήμερα ενημέρωσε επίσημα, με ρηματική διακοίνωση, την Αθήνα για την τροποποίηση του Συντάγματος της όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών. Πλέον, απομένει να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και από την ελληνική Βουλή.

Την επίδοση την ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.