23 Ιανουαρίου 2019

Προσβολή και μισανθρωπισμός προς τη μνήμη του Θέμου από τον διοικητή του Νοσ. της Σαντορίνης που τον διόρισε ο Πολάκης

Ορισμένοι άνθρωποι είναι φανερό πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις στιγμές της ζωής και εμφανώς το μίσος τους δε μαλακώνει ακόμα και όταν κάποιος συνάνθρωπός μας φεύγει από τη ζωή. Ένας απ' αυτούς φαίνεται πως είναι και ο διοικητής του νοσοκομείου της Σαντορίνης, Μπάμπης Πανοτόπουλος, ο οποίος με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ούτε λίγο, ούτε πολύ κρίνει τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη.

Με κυνισμό σε βαθμό που περρισεύει ο διοικητής του νοσοκομείου της Σαντορίνης ο οποίος έχει διοριστεί από τον Παύλο Πολάκη σχολίασε «Πέθανε κάποιος που μπροστά στο χρήμα και την εξουσία δεν σεβάστηκε ποτέ ούτε ζωντανούς, ούτε νεκρούς».



Εύκολα λοιπόν θα μπορούσε να πει κανείς πως με τον μισανθρωπισμό που διακρίνει τον συγκεκριμένο διοικητή, σε περίπτωση που ο Θέμος Αναστασιάδης τύχαινε να πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της Σαντορίνης, το οποίο και διευθύνει θα μπορούσε να τον αφήσει να πεθάνει.

 Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν θετικό σύμβολο (καρδούλα) στο Facebook  στο εν λόγω σχόλιο είναι και ο Τάσος Παπαζαχαρίας, γραμματέας της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/prosvoli-ke-misanthropismos-pros-ti-mnimi-tou-themou-anastasiadi