14 Ιανουαρίου 2019

Twitter: Σαρώνει το #Θίασος_Προδοσίας

«Σκηνοθετημένο διαζύγιο σκηνή 8 - λήψη 4» και άλλες βιτριολικές ατάκες

Τις λέξεις #Θίασος_Προδοσίας χρησιμοποιούν εδώ και ώρες οι χρήστες του Twitter προκειμένου να σχολιάσουν όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου με τις κινήσεις και το στημένο διαζύγιο του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Το hashtag με τις λέξεις αυτές παραμένει πρώτη τάση στο Twitter με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν τους έξι πρόθυμους να στηρίξουν την κυβέρνηση βουλευτές και ειδικά την Έλενα Κουντουρά. Στις αιχμηρές αναρτήσεις πρωταγωνιστούν επίσης ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενες Κουίκ με αρκετούς να αναρτούν παλαιότερα βίντεο με τους δύο αυτούς πολιτικούς.

«Κάνε το θαύμα Σου να μπω στο Επικράτειας του Σύριζα!» γράφουν οι χρήστες του Twitter για τον κ. Κουίκ, «το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο Τσιπρας αγωνίζεται για το εθνικό συμφέρον» σχολίαζει ένας άλλος χρήστης ενώ ένας τρίτος επισημαίνει ότι «το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πιο μαϊμού κι από το πτυχίο ΕΜΠ του Αλ6 και πιο μουσαμαδένιο από τα εκδοτήρια του μετρό που εγκαινίασε».

Οι χρήστες των social media φαίνεται ότι δεν πείθονται εύκολα από τους χειρισμούς των πρώην κυβερνητικών εταίρων και στέκονται όχι μόνο με χιουμοριστικό αλλά και με κριτικό τρόπο απέναντι στις εξελίξεις.