18 Φεβρουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Τώρα του έδωσαν δάνειο €100.000, το 2015 οι τράπεζες κυνηγούσαν τον Πολάκη για χρέος €5.000!

«Εμένα για πέντε χιλιάρικα οι τράπεζες δεν σταματούν να με ενοχλούν!» έλεγε το 2015 στο Mega ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε πώς αλλάζουν οι καιροί - Πριν από τέσσερα χρόνια οι τράπεζες τον κυνηγούσαν για τα χρέη του και τώρα κατάφερε να πάρει προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο με το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ

Ο ορισμός του «πώς αλλάζουν οι καιροί» φαίνεται πως είναι η περίπτωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη - οι «καιροί», φυσικά, άλλαξαν, από όταν εκλέχθηκε βουλευτής και ακόμα περισσότερο όταν τοποθετήθηκε στην κυβερνητική θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αναλυτικότερα, τον Φεβρουάριο του 2015, έχοντας μόλις εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο από τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς, ο Παύλος Πολάκης, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, τότε στο Mega.

Εκεί, ως αγανακτισμένος δανειολήπτης, ωρυόταν πως οι τράπεζες λόγω του δανείου του δεν τον αφήνουν σε ησυχία: «Εμένα για πέντε χιλιάρικα δεν σταματούν να με ενοχλούν», έλεγε στους συνομιλητές του, θέλοντας να δείξει πόσο «κακές» σχέσεις έχει με τις διεφθαρμένες τράπεζες - μεταξύ άλλων.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στην αρχή του βίντεο:



Χρειάστηκαν μόνο τέσσερα χρόνια, για να έρθουν τα πράγματα... πάνω κάτω, και τώρα εν έτη 2019, ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης να παίρνει ακόμα ένα δάνειο, με την άνεσή του, ύψους 100.000 ευρώ, από την Attica Bank, όπως αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Πώς αλλάζουν οι καιροί, και ένας «κυνηγημένος» από τις τράπεζες δανειολήπτης, «για πέντε χιλιάρικα», να παίρνει τώρα ακόμα ένα δάνειο, καταναλωτικό, ύψους 100.000 ευρώ...

Άλλη μια απορία που προκύπτει εξάλλου από τα τότε και τα τώρα λεγόμενα του κυρίου Πολάκη, είναι το γιατί και πώς δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του. Στην απάντηση που έδωσε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θέλοντας να δικαιολογήσει το τωρινό του καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ, ισχυρίστηκε πως πριν γίνει υπουργός, τα εισοδήματά του ήταν «διπλάσια και τριπλάσια»: «Και επειδή απο τον Οκτώβρη του 15 αναγκαστικά σταμάτησα, λογω της υπουργικής ιδιότητας, να ασκώ το επάγγελμα του χειρούργου -εντατικολόγου που μου εξασφάλιζε εδώ και πολλα χρονια διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα απο τα σημερινά μου», γράφει στην απάντησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης και αναρωτιέται κανείς, πώς και γιατί δεν αποπλήρωνε το δάνειο, ώστε να «μην σταματούν να τον ενοχλούν» οι τράπεζες;

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης εκλέχθηκε βουλευτής στις 25 Ιανουαρίου του 2015, διορίστηκε υφυπουργός Εσωτερικών στις 18 Ιουλίου 2015, μέχρι τις 27 Αυγούστου 2015 και διορίστηκε εκ νέου από 23 Σεπτεμβρίου 2015 αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θέση που κατέχει έως σήμερα.